reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Mam też flo i jeszcze jedną apkę,różnicę mam w nich 1 dnia więc na tym się opieram ale nie skupiam mega bo wiadomo że organizm może płakać figle ,myślałam żeby wypróbować testy i sprawdzić jak się mają do moich bóli,ciekawi mnie jaki byłby wynik tego testu dzień po tym ostatnim dniu w którym odczuwam bóle owu(czy to ma sens)?
Rob testy owu co dwa dni. Od dnia skończonej @ porównując kolor 2 paska

reklama
Czytałam o tych bólach na mamaginekolog,trzymam się tego że ostatni dzień bólu to owu,później też zanika śluz płodny,ekspertem nie jestem ale tak rozumiem z tego co poczytałam...przypominają trochę bóle miesiączkowe i taki kłucie a u Ciebie?
U mnie te bole to sa od wczoraj. Ale to takie klucie w lewym jajniku . Raz moze dwa uklucia w prawym. Ale tak to jic specjalnego. Rowniez nie jestem ekspertem od sluzu w tym to jestem zupelnie blada. Chociaz opieram sie na apkach wiec mniej wiecej cykl mam 32 dniowy ( (+-2) .

Jakiej firmy masz te testy?bo jestem w tym temacie kompletnie zielona🙄 dawaj znać na forum jak idzie monitoring,może w następnym cyklu też wypróbuję 🙂

W mojej aptece mieli dzisiaj tylko takie 😄

Załączniki

• IMG_20200102_204757.jpg
    IMG_20200102_204757.jpg
    797,6 KB · Wyświetleń: 107
U mnie te bole to sa od wczoraj. Ale to takie klucie w lewym jajniku . Raz moze dwa uklucia w prawym. Ale tak to jic specjalnego. Rowniez nie jestem ekspertem od sluzu w tym to jestem zupelnie blada. Chociaz opieram sie na apkach wiec mniej wiecej cykl mam 32 dniowy ( (+-2) .
Próbowałaś też testów owu?

reklama
Dzięki dziewczyny🙂no nic będę się zagłębiać w tajniki mojego ciała od kolejnego cyklu🙂 zobaczymy co z tego wyjdzie a nóż moje obserwacje będzie można o D roztrzaskać

Do góry