reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja nigdy nie potrafiłam rozpoznać kiedy będzie owu. Nigdy nie mam objawów bolowych, śluz też niewiele mi mowi. Dzisiaj zaopatrzyłam się w testy owulacyjne i w niedziele zaczynam monitoring (tak sama dla siebie). Chce też sprawdzić jak aplikacja Flo ma się do rzeczywistości bo zauważyłam rozjazd około 2 dni. Chociaż flo to tylko aplikacja w sumie...
Mi testy owulacyjne bardzo pomogly, tez nie mialam objawow za bardzo choc obserwowalam cialo, sluzu tez nie za duzo, ale jak wyszed pozytywny, zadzialalismy 2 dni przed i w dniu owu i wyszly II :)

reklama
Mi testy owulacyjne bardzo pomogly, tez nie mialam objawow za bardzo choc obserwowalam cialo, sluzu tez nie za duzo, ale jak wyszed pozytywny, zadzialalismy 2 dni przed i w dniu owu i wyszly II :)
Testy owu wykrywaja ciążę mi dziś po wystawieniu na innej grupie zdj poradził zrobić test ciążowy bo mam dwa dni do @ a ładnie ciemna kreska na teście owu i szok bo powinna być blada

Testy owu wykrywaja ciążę mi dziś po wystawieniu na innej grupie zdj poradził zrobić test ciążowy bo mam dwa dni do @ a ładnie ciemna kreska na teście owu i szok bo powinna być blada
Tak mi tez testy owu pokazuja pozytywne juz na samym początku ciazy :)
U mnie dopiero dzis dzien @ a juz 10dpo byly pozytywne testy owu o blade kreski na ciazowych, idz na bete ! Na pewno wyjdzie jak ma cos byc :)

reklama
Do góry