HappyBabyMama
Fanka BB :)
Dziewczyny, czy wy też sobie wkręcacie pierwsze objawy grubo przed terminem @?
Zdecydowanie tak nawet jak się nie staram Hahah przyzwyczaj sie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, czy wy też sobie wkręcacie pierwsze objawy grubo przed terminem @?
Jestem dopiero ok 4 dni po owulacji, a już interpretuje kłucie w brzuchu za implantacje, mimo że to za wcześnie [emoji28]Dziewczyny, czy wy też sobie wkręcacie pierwsze objawy grubo przed terminem @?
Troszkę za wcześnie na implantację,Jestem dopiero ok 4 dni po owulacji, a już interpretuje kłucie w brzuchu za implantacje, mimo że to za wcześnie [emoji28]
Tu nie ma co podziwiać. Po prostu za wszelką cenę chcieliśmy być rodzicami.Bardzo was podziwiam za adopcje. Macie super serduszka i naprawdę powinniście być tez wynagrodzeni rodzonym Dzieckiem.
Pewno!Cześć!
Można dołączyć?
Hej,ja 23dc.Do testowania jeszcze 4dni,też miałam ten biały mleczny śluz.Dzis temperatura spadła z37,00 na 36,85