reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Na szczęście do menopauzy jeszcze to ho ;-) A probowalas może inseminacje albo in vitro ? U mnie 3 iui A in vitro rozważane
3 x inseminacja
3 x in vitro ( za drugim razem zaskoczyło ale na krótko)
Z jakiegoś powodu wszystkie nasze zarodki umierały więc każde kolejne podejście do in vitro to od nowa hormony i stymulacja. Nie chciałam znowu tego powtarzać bo jeszcze trochę i bym wykończyła organizm.

reklama
3 x inseminacja
3 x in vitro ( za drugim razem zaskoczyło ale na krótko)
To już bardzo dużo przeszłas... wyobrażam sobie tylko jakie wszystko jest trudne. Moi znajomi podeszli do 4 iui, 2 in vitro w Polsce i 2 w Czechach. I tam się udało. rodzi w lutym. 46 lat, amh 0.8, miesniaki , mąż beznadziejne nasienie ...

To już bardzo dużo przeszłas... wyobrażam sobie tylko jakie wszystko jest trudne. Moi znajomi podeszli do 4 iui, 2 in vitro w Polsce i 2 w Czechach. I tam się udało. Magda rodzi w lutym. 46 lat, amh 0.8, miesniaki A mąż beznadziejne nasienie ...
Dlatego cieszymy się naszym synkiem "nie z brzuszka, a z serduszka" jak to mówią. :-)

A jeśliby udało mu się zmajstrować rodzeństwo to byłoby super.

Warto sprawdzić :-) miałam raz tak późno owulacje. Też nie wierzyłam i dałam spokój A można było skorzystać :-D
Ja to wg na owu nigdy nie patrzyłam i mój mąż się zaśmiał że może nam nie wychodziło bo ja w momencie tych oznak owu jestem leniwa i nigdy mis ie nie chce działać haha a strzelalismy tak jak kalendarz pokazywał i może w tym problem

Dlatego cieszymy się naszym synkiem "nie z brzuszka, a z serduszka" jak to mówią. :-)

A jeśliby udało mu się zmajstrować rodzeństwo to byłoby super.
Wspaniale ! :-) gratuluję decyzji. Rozważam takie cudne rozwiązanie,ale chyba najpierw chciałabym spróbować z in vitro. Do maja dałam jeszcze szansę naturze. A potem kto wie ...
Życzę pomyślności w działaniu ;-) nie chce zasypywac Cię wscibskimi pytaniami ale nie ukrywam że dziecko z serduszka bardzo biorę pod uwagę

reklama
:-D nie ma co strzelać na oślep ... :-D
Hahqhq 🙈🙈🙈🙈 no w sumie zobaczymy do nowego cyklu 4 dni od pierwszego dnia @ lecimy z ziołami lekami itp zobaczymy co przyniesie ms oby libido pyklo w górę bo mąż pęknie od pasa w dom jak mh się nie dam 🙈🙈🙈 a on na witaminkach to bd miał zapasu na górkę

Do góry