Pięknie Gratulacje Niech pięknie rośnie!!!!!!Mam wynik. Zobacz załącznik 1073625
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pięknie Gratulacje Niech pięknie rośnie!!!!!!Mam wynik. Zobacz załącznik 1073625
Ja na 12, zaopatrzyłam sie w testy owu bo sikacze negatywne a czuję się na typowo przed @ dziś to już całkiem całkiem przed @ wiec myślę że niestety w nocy przyjdzieU to idziemy prawie równo. Ja mam wizytę 8:45
Mam wynik. Zobacz załącznik 1073625
Ale pinki oszukująPink test super czuły negatywny
Przebija kreska według dziewczyn tutaj, ale boję się cieszyćAle pinki oszukują ☺
Daria juz 1dzien po owu widać płyn w zatoce a to świadczy o tym ze owu była i jajko pękłoDziewczyny ja po owulacji będę z 5 dni jak będę mieć wizytę 13 lutego więc on zobaczy że jajo peklo?
Ale pinki oszukująPink test super czuły negatywny
No i super! GratulacjeMaaaaam
Super !!!Maaaaam