reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Taki właśnie mam zamiar. Dzisiaj tylko zakupy przyniosłam Ale cwaniara kupiłam tylko na obiad pałki i będą na ryżu z warzywami [emoji4] nie wiem czy ja coś zjem Ale ma coś jeść musi [emoji23] kupiłam jak najmniej właśnie żeby nie dźwigać [emoji23]
jesc musisz... odrzucilo Cie od czegos? ja mialam napady... 2 tygodnie moglam jesc mandarynki tonami, a potem patzrec na nie nie moglam, mieso nie chce mi przejsc przez gardlo. ewentualnie szynka na kanapce ale tak w obiedzie to fuuuuj. wybieram zawsze sos i warzywa :D

reklama
Właśnie jeszcze nie odrzucili mnie od niczego konkretnego. Raczej wgl muli na żołądku i jest mi się nie chce... wiem że muszę jeść Ale dzisiaj jak byłam u babci próbowałam w siebie wmusic choć jedna bułke z serkiem. Zjadłam pół na raty i odruchy wymiotne miałam [emoji23][emoji23][emoji23] Ja mam ochotę na jakieś dziwne przetworzone pracy. Kupiłam sobie w Biedrze jakieś danie z hortexu na patelnie. Zuje już teraz głod więc zaraz zrobię zrobię Ale pewnie pójdą 2 łyżki inny mk się odechce [emoji23][emoji23][emoji23]
jesc musisz... odrzucilo Cie od czegos? ja mialam napady... 2 tygodnie moglam jesc mandarynki tonami, a potem patzrec na nie nie moglam, mieso nie chce mi przejsc przez gardlo. ewentualnie szynka na kanapce ale tak w obiedzie to fuuuuj. wybieram zawsze sos i warzywa :D

reklama
Do góry