reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Który Ty masz dzien cyklu? Moje tak klol jajniki w piątek myślę że wtedy była implantacja i te kurde bóle głowy już chyba coś zwiastiwaly [emoji7]
Tu nie chodzi o kłamanie. Bierzesz L4 to się nie musisz nikomu tłumaczyć dlaczego. Każdy choruje i tyle. Normalka.

Jeju! ale mnie nawala lewa strona jajnika, wcześniej prawa. Impreze sobie zorganizowały wredoty... :baffled::baffled:

reklama
O ja pierdziu [emoji23][emoji23][emoji23] Możecie uznać mnie za dziwaka Ale ja UWIELBIAM tureckie seriale [emoji23][emoji23][emoji23] Jak nie masz co oglądać to Ci coś polecę [emoji23][emoji23][emoji23]
Tylko nie tureckie seriale xD Czasem oglądam z mama i nie moge tego przetrwać xD mózg ro***bany xD

Mój też się nastawiał na mega maraton A po 3 dniach z rzędu poprostu musiał przerwać bo nie dokończy i koniec .
Także wiesz. Najważniejsze że albo dzień przed owy albo w dzień owu(dwa kalendarze pokazują różną wersje) dał radę i dosłownie stanął na wysokości zadania :)
moj jak mnie dorwał 30-go grudnia,to odpuscil 12-go stycznia 😂 dal dwa dni spokoju i znowu maraton przez 4 dni 😂

reklama
Do góry