reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Który Ty masz dzien cyklu? Moje tak klol jajniki w piątek myślę że wtedy była implantacja i te kurde bóle głowy już chyba coś zwiastiwaly [emoji7]
Tu nie chodzi o kłamanie. Bierzesz L4 to się nie musisz nikomu tłumaczyć dlaczego. Każdy choruje i tyle. Normalka.

Jeju! ale mnie nawala lewa strona jajnika, wcześniej prawa. Impreze sobie zorganizowały wredoty... :baffled::baffled:

reklama
O ja pierdziu [emoji23][emoji23][emoji23] Możecie uznać mnie za dziwaka Ale ja UWIELBIAM tureckie seriale [emoji23][emoji23][emoji23] Jak nie masz co oglądać to Ci coś polecę [emoji23][emoji23][emoji23]
Tylko nie tureckie seriale xD Czasem oglądam z mama i nie moge tego przetrwać xD mózg ro***bany xD

Mój też się nastawiał na mega maraton A po 3 dniach z rzędu poprostu musiał przerwać bo nie dokończy i koniec .
Także wiesz. Najważniejsze że albo dzień przed owy albo w dzień owu(dwa kalendarze pokazują różną wersje) dał radę i dosłownie stanął na wysokości zadania :)
moj jak mnie dorwał 30-go grudnia,to odpuscil 12-go stycznia 😂 dal dwa dni spokoju i znowu maraton przez 4 dni 😂

reklama
Do góry