reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Kurde nie strasz mnie [emoji32] Bo tak jak nie umiem kłamać tak wszystko biorę do siebie. Ale mam podejście takie że jak będzie mi dane mieć to dziecko to ono przetrwa i się urodzi [emoji4] Na razie jestem ciąży na zwolnieniu i tyle A co będzie dalej to życie napiszę scenariusz bo na to niestety wpływu nie mamy [emoji52]
Zanudzimy się na tych zwolnieniach xD

reklama
I to jest właśnie prawdziwe wsparcie! [emoji173][emoji7] Wiem że chcialyscie dla mnie dobrze Ale jakbym wzięła zwykłe zwolnienie j nie powiedziała o ciąży miałabym okrutne wyrzuty sumienia. No kuzwa jestem głupia jak but [emoji23][emoji23][emoji23]
Nie jesteś głupia jak but, pisałam że też będę miała z tym mega problem i to mega mega bo dla mnie uczciwość to podstawa, ale już dostałam w pracy nie raz po dupie i chyba uratują mnie 2 rzeczy, spoko lekarka rodzinną co zrozumie sytuacje i to że nie muszę gadać z kierowniczka, wystarczy SMS do planisty że mega źle się czuje i l4 do tego i tego dnia i koniec.

Kurde nie strasz mnie [emoji32] Bo tak jak nie umiem kłamać tak wszystko biorę do siebie. Ale mam podejście takie że jak będzie mi dane mieć to dziecko to ono przetrwa i się urodzi [emoji4] Na razie jestem ciąży na zwolnieniu i tyle A co będzie dalej to życie napiszę scenariusz bo na to niestety wpływu nie mamy [emoji52]

Tu nie chodzi o kłamanie. Bierzesz L4 to się nie musisz nikomu tłumaczyć dlaczego. Każdy choruje i tyle. Normalka.

Jeju! ale mnie nawala lewa strona jajnika, wcześniej prawa. Impreze sobie zorganizowały wredoty... :baffled::baffled:

U mnie właśnie najgorsze jest to że muszę dzwonić do naczelniczki. A to nazwana baba jest! Więc wolalampowiedziec prawdę i tyle. Mam czyste sumienie wiem że nie będzie do mnie wydzwaniac i naciskać kiedy wracam bo wie że nie wrócę. A jakbym była na zwykłym to każde zwolnienie musiałabym meldowac. [emoji52] Ja ma tak spoko rodzinnego że idę pokazuje wynik bety że ciąża jest i że nie chce iść do pracy bo wie gdzie pracuje i od ręki zamówienie wpisze [emoji4] Także o to się nie martwię [emoji4]
Nie jesteś głupia jak but, pisałam że też będę miała z tym mega problem i to mega mega bo dla mnie uczciwość to podstawa, ale już dostałam w pracy nie raz po dupie i chyba uratują mnie 2 rzeczy, spoko lekarka rodzinną co zrozumie sytuacje i to że nie muszę gadać z kierowniczka, wystarczy SMS do planisty że mega źle się czuje i l4 do tego i tego dnia i koniec.

No z tą baba głupia jest to takie proste. By wydzwaniala do mnie czy wracam. A już pomijając to że jakbym np zadzwoniła jutro rano że nie przychodzę to byłaby granda stulecia bo ona nikogo teraz nie ogarnie i że jest nienormalna [emoji52][emoji58] Brak słów. A tak wszystko wie i mam ja gdzieś. Niech se tam robi co chce A ja mam spokojna głowę [emoji4]
Tu nie chodzi o kłamanie. Bierzesz L4 to się nie musisz nikomu tłumaczyć dlaczego. Każdy choruje i tyle. Normalka.

Jeju! ale mnie nawala lewa strona jajnika, wcześniej prawa. Impreze sobie zorganizowały wredoty... :baffled::baffled:

U mnie właśnie najgorsze jest to że muszę dzwonić do naczelniczki. A to nazwana baba jest! Więc wolalampowiedziec prawdę i tyle. Mam czyste sumienie wiem że nie będzie do mnie wydzwaniac i naciskać kiedy wracam bo wie że nie wrócę. A jakbym była na zwykłym to każde zwolnienie musiałabym meldowac. [emoji52] Ja ma tak spoko rodzinnego że idę pokazuje wynik bety że ciąża jest i że nie chce iść do pracy bo wie gdzie pracuje i od ręki zamówienie wpisze [emoji4] Także o to się nie martwię [emoji4]
No też jestem w stanie to zrozumieć, niestety naczelnicy z czlowieczenstwem mają mało wspólnego.
Ja i tak wiem że Ci się uda bo Ty scfana babeczka jesteś i musi być dobrze, bo jak nie to pukam naprzeciwko i nakopiem tam gdzie światło nie dochodzi [emoji1787][emoji2957]

O ja pierdziu [emoji23][emoji23][emoji23] Możecie uznać mnie za dziwaka Ale ja UWIELBIAM tureckie seriale [emoji23][emoji23][emoji23] Jak nie masz co oglądać to Ci coś polecę [emoji23][emoji23][emoji23]
Tak, jestem po poronieniu, wiec od razu dostałam. Mam duzo odpoczywać, nie przemęczac się.... ja już obejrzalam wszystkie odcinki ukrytej prawdy... a gdzie do pazdziernika xD a mąż wraca w marcu xD

reklama
Nie ma wyjścia Kochana! Musi być dobrze [emoji4] Modlę się o przyrost bety jutro żeby była bo te kreski jakoś bardzo wyraźna nie są, trochę mnie to martwi [emoji4]Ale termin @W środę A w sumie inne mają dopiero cienie w terminie @ tak ze chyba taka blada różowa kreseczka nie jest zła [emoji23] Od course już fiksuje [emoji23][emoji23]
No też jestem w stanie to zrozumieć, niestety naczelnicy z czlowieczenstwem mają mało wspólnego.
Ja i tak wiem że Ci się uda bo Ty scfana babeczka jesteś i musi być dobrze, bo jak nie to pukam naprzeciwko i nakopiem tam gdzie światło nie dochodzi [emoji1787][emoji2957]

Do góry