reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Kurde nie strasz mnie [emoji32] Bo tak jak nie umiem kłamać tak wszystko biorę do siebie. Ale mam podejście takie że jak będzie mi dane mieć to dziecko to ono przetrwa i się urodzi [emoji4] Na razie jestem ciąży na zwolnieniu i tyle A co będzie dalej to życie napiszę scenariusz bo na to niestety wpływu nie mamy [emoji52]
Zanudzimy się na tych zwolnieniach xD

reklama
I to jest właśnie prawdziwe wsparcie! [emoji173][emoji7] Wiem że chcialyscie dla mnie dobrze Ale jakbym wzięła zwykłe zwolnienie j nie powiedziała o ciąży miałabym okrutne wyrzuty sumienia. No kuzwa jestem głupia jak but [emoji23][emoji23][emoji23]
Nie jesteś głupia jak but, pisałam że też będę miała z tym mega problem i to mega mega bo dla mnie uczciwość to podstawa, ale już dostałam w pracy nie raz po dupie i chyba uratują mnie 2 rzeczy, spoko lekarka rodzinną co zrozumie sytuacje i to że nie muszę gadać z kierowniczka, wystarczy SMS do planisty że mega źle się czuje i l4 do tego i tego dnia i koniec.

Kurde nie strasz mnie [emoji32] Bo tak jak nie umiem kłamać tak wszystko biorę do siebie. Ale mam podejście takie że jak będzie mi dane mieć to dziecko to ono przetrwa i się urodzi [emoji4] Na razie jestem ciąży na zwolnieniu i tyle A co będzie dalej to życie napiszę scenariusz bo na to niestety wpływu nie mamy [emoji52]

Tu nie chodzi o kłamanie. Bierzesz L4 to się nie musisz nikomu tłumaczyć dlaczego. Każdy choruje i tyle. Normalka.

Jeju! ale mnie nawala lewa strona jajnika, wcześniej prawa. Impreze sobie zorganizowały wredoty... :baffled::baffled:

U mnie właśnie najgorsze jest to że muszę dzwonić do naczelniczki. A to nazwana baba jest! Więc wolalampowiedziec prawdę i tyle. Mam czyste sumienie wiem że nie będzie do mnie wydzwaniac i naciskać kiedy wracam bo wie że nie wrócę. A jakbym była na zwykłym to każde zwolnienie musiałabym meldowac. [emoji52] Ja ma tak spoko rodzinnego że idę pokazuje wynik bety że ciąża jest i że nie chce iść do pracy bo wie gdzie pracuje i od ręki zamówienie wpisze [emoji4] Także o to się nie martwię [emoji4]
Nie jesteś głupia jak but, pisałam że też będę miała z tym mega problem i to mega mega bo dla mnie uczciwość to podstawa, ale już dostałam w pracy nie raz po dupie i chyba uratują mnie 2 rzeczy, spoko lekarka rodzinną co zrozumie sytuacje i to że nie muszę gadać z kierowniczka, wystarczy SMS do planisty że mega źle się czuje i l4 do tego i tego dnia i koniec.

No z tą baba głupia jest to takie proste. By wydzwaniala do mnie czy wracam. A już pomijając to że jakbym np zadzwoniła jutro rano że nie przychodzę to byłaby granda stulecia bo ona nikogo teraz nie ogarnie i że jest nienormalna [emoji52][emoji58] Brak słów. A tak wszystko wie i mam ja gdzieś. Niech se tam robi co chce A ja mam spokojna głowę [emoji4]
Tu nie chodzi o kłamanie. Bierzesz L4 to się nie musisz nikomu tłumaczyć dlaczego. Każdy choruje i tyle. Normalka.

Jeju! ale mnie nawala lewa strona jajnika, wcześniej prawa. Impreze sobie zorganizowały wredoty... :baffled::baffled:

U mnie właśnie najgorsze jest to że muszę dzwonić do naczelniczki. A to nazwana baba jest! Więc wolalampowiedziec prawdę i tyle. Mam czyste sumienie wiem że nie będzie do mnie wydzwaniac i naciskać kiedy wracam bo wie że nie wrócę. A jakbym była na zwykłym to każde zwolnienie musiałabym meldowac. [emoji52] Ja ma tak spoko rodzinnego że idę pokazuje wynik bety że ciąża jest i że nie chce iść do pracy bo wie gdzie pracuje i od ręki zamówienie wpisze [emoji4] Także o to się nie martwię [emoji4]
No też jestem w stanie to zrozumieć, niestety naczelnicy z czlowieczenstwem mają mało wspólnego.
Ja i tak wiem że Ci się uda bo Ty scfana babeczka jesteś i musi być dobrze, bo jak nie to pukam naprzeciwko i nakopiem tam gdzie światło nie dochodzi [emoji1787][emoji2957]

O ja pierdziu [emoji23][emoji23][emoji23] Możecie uznać mnie za dziwaka Ale ja UWIELBIAM tureckie seriale [emoji23][emoji23][emoji23] Jak nie masz co oglądać to Ci coś polecę [emoji23][emoji23][emoji23]
Tak, jestem po poronieniu, wiec od razu dostałam. Mam duzo odpoczywać, nie przemęczac się.... ja już obejrzalam wszystkie odcinki ukrytej prawdy... a gdzie do pazdziernika xD a mąż wraca w marcu xD

reklama
Nie ma wyjścia Kochana! Musi być dobrze [emoji4] Modlę się o przyrost bety jutro żeby była bo te kreski jakoś bardzo wyraźna nie są, trochę mnie to martwi [emoji4]Ale termin @W środę A w sumie inne mają dopiero cienie w terminie @ tak ze chyba taka blada różowa kreseczka nie jest zła [emoji23] Od course już fiksuje [emoji23][emoji23]
No też jestem w stanie to zrozumieć, niestety naczelnicy z czlowieczenstwem mają mało wspólnego.
Ja i tak wiem że Ci się uda bo Ty scfana babeczka jesteś i musi być dobrze, bo jak nie to pukam naprzeciwko i nakopiem tam gdzie światło nie dochodzi [emoji1787][emoji2957]

Do góry