reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dwa testy i dwa pozytywne z różnych firm mąż cie użądlił jesteś w ciąży bankowo.
Ten co teraz robiłaś to pewnie czułość 25 a ten z wczoraj 10
Ten z wczoraj też był 25 jak ten co przed chwilą wstawiłam, a ten z dzisiejszego poranka był czułości 10 i biel. Przez to już sama głupieje. Jutro się wyjaśni.

reklama
mysle, ze warto sprobowac... ja go troche rozumiem.. sama sie tak zachowywalam. chec posiadania dziecka czasem potrafi nam niestety zawladnac szarymi komorkami i czlowiek traci rozum. mysle, ze rozmowa na temat terapii nie zaszkodzi. jedno co moge doradzic to w ktorys wolny dzien, wybierzcie sie gdzies w neutralne miejsce pogadac, spacer, park, jezioro... gdziekolwiek, nie w domu. naprawde na swiezym powietrzu i w innej scenerii niz domowa, czlowiek mysli inaczej, jest mniej klotliwy i chetny do wspolnych porozumien...
Ja tez uwazam, ze terapia moze byc bardzo dobrym pomyslem. Czasem mimo rozmowy potrzeba kogos z zewnatrz ktory pozwoli nam zrozumiec siebie nawzajem. Wydaje mi sie, ze warto sprobowac.

reklama
Do góry