Paulina_1982
Fanka BB :)
.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jutro razem czekamy na wyniki Powodzenia!!!Powtarzałam rano i nie widziałam tam prawie nic... Wracając z pracy weszłam do Biedronki i wisiały jakieś tanie testy to wzięłam ten "ostatni raz" (ciągle tak mówię). Wyszło to co na dole. To nie jest poranny mocz, bo zrobiłam go przed chwilą. Jutro akurat mam wolny dzień, więc idę na betę. Mam już dosyć tych sikańców. Zobacz załącznik 1073331
Walić te pinki. Tylko mieszają w głowach.Ej ostatnio robiłam z 5 tylko pink były negatywne Bobo było pozytywne i jeszcze jakieś 2 firmy nie pamiętam jakie...
Znaczy ostatnio przed strata
Sówka91 wierzę w Ciebie kobieto! Trzymam kciuki!To jutro razem czekamy na wyniki Powodzenia!!!
Spokojnie będziemy świrować razem [emoji173]Właśnie sobie gdybalismy z mężem co by było gdyby.... No i ten twierdzi że nie chciałby wiedzieć tak na wczesnym etapie ciąży, bo by się za bardzo martwił.
Wolałby się dowiedzieć jak już będzie serduszko...
No to postawił mi wysoko poprzeczkę. Tylko wy mi w takim razie zostaniecie wtedy...
A który dzień cyklu? Ile dni do @??Tak, ten sam, który wstawiała Rudaa94
Jak ja Cię rozumiem. Będziemy świrować razem.A no i laski ja też będę miała trochę schiza jeśli pyknie bo kurde pracuje fizycznie na 3 zmiany. Praca w teorii nie stresująca ale całe 8h chodzenia/stania i podnoszenie czasami ciężkich rzeczy, I pracę rękami i konkretna ilość do wyrobienia na dzień.
Innymi słowy praca męcząca, na pewno nie powiem przed zobaczeniem serduszka bo wiadomo że życie pisze różny scenariusz, ale u nas od razu wyganiają na l4 bo nie chcą ryzykować.
Ale no cóż zobaczymy jak się będę czuła i wgl.
No widzicie jak mi bije xD już próbuje wszystko w głowie poukładać i wgl uh głupi mozg
29dc, @ na jutroA który dzień cyklu? Ile dni do @??
Betka prawdę Ci powieWalić te pinki. Tylko mieszają w głowach.