wiola0904
Fanka BB :)
do 1000 to teraz szybciutko Ci smignieAaaa to coś pomyliłam [emoji23][emoji23][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
do 1000 to teraz szybciutko Ci smignieAaaa to coś pomyliłam [emoji23][emoji23][emoji23]
10.000? A nie 1000
masakra z tymi lekarzami... mi do 11 tygodnia robila dopochwowo, pranatalne mialam w 12+5 juz przez powloki brzuszne. a teraz robi mi przez brzuch ale dopochwowo sprawdza szyjke i lozysko czy wszystko ok.
dokladnie tak!!! najlepiej do rodzinnego... poki ginekolog nie uwidoczni serduszka.Przy 1000 dopiero pęcherzyk ciążowy. Verona, wyluzuj troszkę bo przez Tobą całe 9 miesięcy [emoji846] zwariujesz dziewczyno.
Jak nie chcesz pracować to idź do rodzinnego. Co Cię fochy kierowniczki obchodzą, skoro potem pójdziesz do gina po zwolnienie. Serio, dla własnego zdrowia psychicznego nie oznajmił wszem i wobec o ciąży w pracy... życie lubi być przewrotne. Wszytskie tu życzymy Ci jak najlepiej i skąd nasze rady, ale w życiu różnie bywa.
Serio. Weź kilka głębokich oddechów i na spkojnie do tego podejdź.
Ja miałam pierwsze prenatalne i przez brzuch i dopochwowo bo mało było widać przez brzuch chyba przez łożysko na przedniej ścianie.masakra z tymi lekarzami... mi do 11 tygodnia robila dopochwowo, pranatalne mialam w 12+5 juz przez powloki brzuszne. a teraz robi mi przez brzuch ale dopochwowo sprawdza szyjke i lozysko czy wszystko ok.
bo tak powinno byc. do 10-12 tygodnia powinno byc badanie dopochwowe bo dzidzius jest lepiej widoczny. a pozniej przez brzuszek ale dopochwowe tez powinno byc, wlasnie w celu obejrzenia szyjki czy sie nie skraca i lozyska czy sie nie odkleja. mnie tez bada na samolocie ale moja pani ginekolog, jak lubie kobitke tak do tego badania to chyba sie rozpedza ostatnio jak pobierala mi probke do cytologii, to mimo, ze mam zamkniete oczy jestem przekonana, ze wziela rozbieg z tym wziernikiem, bo nie wlozyla mi go, hehe, ona go "zasadzila"To ja miałam identycznie, dwa usg. Przez powłoki brzuszne, dopochwowo i normlane badanie na samolocie na każdej wizycie.
bo tak powinno byc. do 10-12 tygodnia powinno byc badanie dopochwowe bo dzidzius jest lepiej widoczny. a pozniej przez brzuszek ale dopochwowe tez powinno byc, wlasnie w celu obejrzenia szyjki czy sie nie skraca i lozyska czy sie nie odkleja. mnie tez bada na samolocie ale moja pani ginekolog, jak lubie kobitke tak do tego badania to chyba sie rozpedza [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] ostatnio jak pobierala mi probke do cytologii, to mimo, ze mam zamkniete oczy [emoji85][emoji85][emoji85][emoji85] jestem przekonana, ze wziela rozbieg z tym wziernikiem, bo nie wlozyla mi go, hehe, ona go "zasadzila" [emoji2957][emoji2957][emoji2957]
U mnie dziś 5dc także niech szykuje swoich wojowników bo nadchodzę [emoji23]gratuluje wszystkim staraczkom którym się udało przez weekend zobaczyć 2 kreseczki
u mnie dzisiaj 2dc, także w tym miesiącu mężowi nie popuszcze- dużo sexu bo listopadówką chce być