reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ja tez dzis 11 dpo, wczoraj na tescie jakis cien. Dzis beta... i stres jak diabli
bedzie dobrze!!!! cien cienia daje juz bete :D wiem, ze dziewczyny tu mialy cien cienia... ja robilam testy przez ponad rok i nigdy mi sie nie pojawila druga kreska tak po prostu, oszukancza. chyba ze patrzylam na test po terminowym czasie to moze i cos tam bylo. i zero stresu!!!!!!!!! teraz duzo relaksu, radosci i samych pozytywnych emocji!

Ogólnie pisałam teraz do mojej przyjaciółki jak to ona miała. I mówi że poszła do rodzinnego z beta i upał jej zwolnienie z kodem B A później dostała kontynuację od gina
@Verona26 ja bym nie mówiła bo to wczesna ciąży i różnie może być. Poza tym lepiej jakbyś miała kartę ciąży a tą dostaniesz dopiero koło 8 tygodnia. Przynajmniej u mnie gin nie chciał w pierwszej ciąży wystawić wcześniej.

Ogólnie pisałam teraz do mojej przyjaciółki jak to ona miała. I mówi że poszła do rodzinnego z beta i upał jej zwolnienie z kodem B A później dostała kontynuację od gina
mi tez rodzinny wypisala od razu z kodem B, mialam zapalenie oskrzeli, poszlam po antybiotyk, wiec powiedzialam jej od razu, ze jestem w ciazy... ale jak powiesz, ze nie chcesz B to nie musi wpisac, wpisze cokolwiek innego. mnie zapytala w ktorym jestem tygodniu, dala zwolnienie na 15 dni i pozniej kazala pojsc do ginekologa, wiec akurat bylo juz widoczne serduszko i moja ginekolog potwierdzila ciaze, zalozyla karte ciazy i wypisala mi zwolnienie bo wymiotowalam po 8-10 razy dziennie. az mi plomba w zebie zaczela sie ruszac :(

Obys miala racje... glowa mnie rozbolala od tego... ide chyba zmywarki powstawiam i pojde spac... 5 godzin snu... czuje sie jak wrak... wszystko mnie zaczelo bolec i znow mi zimno jak diabli (szczegolnie stopy i rece standardowo)
bedzie dobrze!!!! cien cienia daje juz bete :D wiem, ze dziewczyny tu mialy cien cienia... ja robilam testy przez ponad rok i nigdy mi sie nie pojawila druga kreska tak po prostu, oszukancza. chyba ze patrzylam na test po terminowym czasie to moze i cos tam bylo. i zero stresu!!!!!!!!! teraz duzo relaksu, radosci i samych pozytywnych emocji!

reklama
Nie wiem czy to cien cienia czy co ;) wczoraj bez soczewek wieczorem fotke odpalilam to ni cholery tam nie widzialam, w soczewkach znow widze [emoji23]
Obys miala racje... glowa mnie rozbolala od tego... ide chyba zmywarki powstawiam i pojde spac... 5 godzin snu... czuje sie jak wrak... wszystko mnie zaczelo bolec i znow mi zimno jak diabli (szczegolnie stopy i rece standardowo)

Do góry