reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dziewczyny mojej siostrze się udało a u mnie nadal cisza.. Dziś 25 dc może dziś zrobię test co myslicie?

Załączniki

• received_199231537880672.jpeg
    received_199231537880672.jpeg
    294,9 KB · Wyświetleń: 126
reklama
To powiedz po prostu ze sie zle czujesz, ze jakas infekcja cie lapie czy cos... moze sama cie do domu pusci. Tym bardziej ze pracujesz w skupisku ludzi gdzie zarazkow jest na prawde sporo
Nie wiem ledwo siedzę oczy sens mi się zamykają... WGL już szefowa zauważyła że coś nie tak ze mna

Dziewczyny mojej siostrze się udało a u mnie nadal cisza.. Dziś 25 dc może dziś zrobię test co myslicie?
To zależy ile dniowe masz cykle? Ile dni po owu? Jak mniej niż 10 to bym nie robiła, tylko człowieka irytują. Ale pisze to subiektywnie, z mojego punktu widzenia bo przywitałam biel w 8i9 dpo [emoji6]

reklama
Do góry