Marchewka20
Zaciekawiona BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem ledwo siedzę oczy sens mi się zamykają... WGL już szefowa zauważyła że coś nie tak ze mna
To powiedz ze cie rozkładaNie wiem ledwo siedzę oczy sens mi się zamykają... WGL już szefowa zauważyła że coś nie tak ze mna
Dziewczyny mojej siostrze się udało a u mnie nadal cisza.. Dziś 25 dc może dziś zrobię test co myslicie?
Coś przebijaPewnie tu nic nie zobaczycie.. dziś 4 dni do miesiączki.. Przetestuje za dwa dni znów ☺
Ale super ! Gratki to co będziesz październikowa?Ale jaja!!!! 13.25 [emoji7][emoji7][emoji7] czułam!
Coś przebija
Ale super ! Gratki to co będziesz październikowa?
Gratuluję wszystkim II bo pewnie kogoś ominęłam
To zależy ile dniowe masz cykle? Ile dni po owu? Jak mniej niż 10 to bym nie robiła, tylko człowieka irytują. Ale pisze to subiektywnie, z mojego punktu widzenia bo przywitałam biel w 8i9 dpo [emoji6]Dziewczyny mojej siostrze się udało a u mnie nadal cisza.. Dziś 25 dc może dziś zrobię test co myslicie?
Nie wiem ledwo siedzę oczy sens mi się zamykają... WGL już szefowa zauważyła że coś nie tak ze mna
powiedz ze masz grype...Nie wiem ledwo siedzę oczy sens mi się zamykają... WGL już szefowa zauważyła że coś nie tak ze mna