reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
No sama jestem w szoku, że taka ciemna 🥺😁 ale idę na bete, jestem akurat w pracy i w budynku obok jest Medicover 💪
@eMeczka89 teraz tak patrzę ze ty masz taki BIG POSITIVE! BO ta pierwsza kreska ciążowa jest 5x ciemniejsza od kontrolnej tzn beta ci z 200 300 wyjdzie jak nic a test by ci juz z 3 dni temu wyszedł pozytywny. Będzie dobrze bo piękny przyrost aż testa rozwalilo 😍

No tak ale ostatnio byłam ma l4 3 tyg ta jak się dowie że coś znów ki się to gdybym musiała tam wrócić to nie mam zycia
Dokładnie nie mow o ciazy, idz normalnie na l4 z jakiegos tam powodu, nue musza od razu wiedziec w pracy o ciazy. Zawsze mogl Ci kregoslup lupnac przy dźwiganiu paczek

reklama
Do góry