Trzymam kciuki za pozytywny wynik!Ja sie nie zdziwie jak bede do was na fotelu pisac byle nie patrzec na igle
Ale mam cykora.... ja piernicze... tak bym chciala osiagnac minimum chociaz
reklama
eMeczk@
Fanka BB :)
10mcy, w tym miesiącu byłam u gin, chciała żebym przyszła z wynikami nasienia męża, powiedziała że z takimi wynikami to szkoda naszego czasu na naturalne starania i tylko in vitro. Nie wiecie ile wieczorów przeplakalam
Z objawów to tylko pojawiła się żyła niebieska na piersi, której chyba wcześniej nie miałam, i w sobotę, czyli dzień przed miesiączką, strasznie bolał mnie brzuch tak jak na okres, ale nie całe podbrzusze tylko na środku, i wczoraj wieczorem lekko też.
Z objawów to tylko pojawiła się żyła niebieska na piersi, której chyba wcześniej nie miałam, i w sobotę, czyli dzień przed miesiączką, strasznie bolał mnie brzuch tak jak na okres, ale nie całe podbrzusze tylko na środku, i wczoraj wieczorem lekko też.
martini87
Super krechy u Ciebie to już nie ma żadnych wątpliwości, ewidentnie ciążaLaski, zrobiłam test ciążowy, okres powinien być dziś... Nie wierzę
Aklime
Mozesz isc na zwolnienie ale raczej jezeli go nie masz to nie mow w pracy o ciazy, tak dla bezpueczenstwa zeby wypowiedzenia nie dostac, hak juz bedziesz miala l4 to na l4 nie moga Cie zwolnicCzyli do 12 tyg muszę chodzic do pracy?
Gratulacje!Laski, zrobiłam test ciążowy, okres powinien być dziś... Nie wierzę
Aklime
GratulacjeLaski, zrobiłam test ciążowy, okres powinien być dziś... Nie wierzę
Pięknie!!!! Ogromne gratulacje, trzymam kciukiLaski, zrobiłam test ciążowy, okres powinien być dziś... Nie wierzę
Verona26
Aaaa... to spoko [emoji4] Ja muszenpwkeidzic jej czemu mnie ni będzie. Powiem jej że idę na l4 bo jest w ciazy i że od jutra ni3 ma mnie w pracy. Bo innego rozwiązania nie widze
Mozesz isc na zwolnienie ale raczej jezeli go nie masz to nie mow w pracy o ciazy, tak dla bezpueczenstwa zeby wypowiedzenia nie dostac, hak juz bedziesz miala l4 to na l4 nie moga Cie zwolnic
@eMeczka89 teraz tak patrzę ze ty masz taki BIG POSITIVE! BO ta pierwsza kreska ciążowa jest 5x ciemniejsza od kontrolnej tzn beta ci z 200 300 wyjdzie jak nic a test by ci juz z 3 dni temu wyszedł pozytywny. Będzie dobrze bo piękny przyrost aż testa rozwalilo
reklama
Verona26
Teraz za późno muszę już tan iść....
To moze jednak odpusc dzis tą prace.