Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Koniecznie! My niedługo dołączymy [emoji846]O to mi chodziło Jak jest ciąża to krechy tylko ciemnieją Nawet w ciągu dnia
Termin na kiedy wypada?
P.S. Musimy utworzyć jakiś wątek Staraczek z 2 Krechami z 2 połowy 2019 i pierwszej 2020 Tu za chwile przyjdą nowe dziewczyny i Nas w końcu pogonią (już kiedyś była afera) a szkoda tracić kontakt
No oby na córkę!Osłabiony organizm to na córkę
P.S. Każdej odwala haha
10dpo miałam 21,6 więc u Ciebie będzie duże 15
Nienawidzę pobierania krwi a jeszcze przyrosty trzeba sprawdzać haha
Znam to. Śpię w dzień (po nocnym dyżurze), a potem całe noce oczy jak pięć złotych... A o 5 wstaje do roboty. Brawo jaPrzerabiam to od 4 miesiecy tylko w dzien godzina 11-13 padam i spie
No oby na córkę!
[emoji23] Bardzo mi się marzy druga córeczka [emoji2]
Powodzenia, oczywiście pisz od razu !!! Ja pędzę jutro, to też dam znaćTrzymajcie kciuki za poranną bete dygam sie ale dam rade i wyjdzie na moje [emoji23]