reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Masz szczęście. Ja chyba jutro pójdę już żeby nie robić kwasu Ale we wtorek pójdę po zwolnienie do rodzinnego [emoji25] Bez sensu żebym się przemeczala
Ja jestem szczęściarą z wolnym poniedziałkiem [emoji846]
Będę miała dużo czasu na wpatrywanie się w test i wypatrywanie. Tylko młodego do przedszkola odwiozę i zaczynam maraton [emoji6]

Masz szczęście. Ja chyba jutro pójdę już żeby nie robić kwasu Ale we wtorek pójdę po zwolnienie do rodzinnego [emoji25] Bez sensu żebym się przemeczala
Ja bym jutro też dopuściła, w poniedziałki ludzie dostają bólu dupy i nagle wszystko muszą wysyłać i odbierać i wkurzać, ale zawsze jak się będziesz źle czuła możesz pogadać i się zwolnić, na rano masz czy na 12?

Nikt mnie niestety nie zwolni bo ktoś to musi ogarnąć A ja mam tv jutro z tylu i właśnie te paki dygac [emoji25] Nie wiem jak przeżyje i jak mnie wk... wia to powiem im że w ciąży jestem i w dupie mam ich wszystkich [emoji23][emoji23][emoji23]

Poniedziałki s a najgorsze bo najwięcej jest materiału więc nie wie nawet czy po tych 10 h wyjde
Ja bym jutro też dopuściła, w poniedziałki ludzie dostają bólu dupy i nagle wszystko muszą wysyłać i odbierać i wkurzać, ale zawsze jak się będziesz źle czuła możesz pogadać i się zwolnić, na rano masz czy na 12?

reklama
Do góry