reklama
Verona26
Fanka BB :)
Masz szczęście. Ja chyba jutro pójdę już żeby nie robić kwasu Ale we wtorek pójdę po zwolnienie do rodzinnego [emoji25] Bez sensu żebym się przemeczala
Ja jestem szczęściarą z wolnym poniedziałkiem [emoji846]
Będę miała dużo czasu na wpatrywanie się w test i wypatrywanie. Tylko młodego do przedszkola odwiozę i zaczynam maraton [emoji6]
Wesoła_Aga
Masz szczęście. Ja chyba jutro pójdę już żeby nie robić kwasu Ale we wtorek pójdę po zwolnienie do rodzinnego [emoji25] Bez sensu żebym się przemeczala
Nareszcie dobrze gadasz!
Saneatsui
Ja bym jutro też dopuściła, w poniedziałki ludzie dostają bólu dupy i nagle wszystko muszą wysyłać i odbierać i wkurzać, ale zawsze jak się będziesz źle czuła możesz pogadać i się zwolnić, na rano masz czy na 12?Masz szczęście. Ja chyba jutro pójdę już żeby nie robić kwasu Ale we wtorek pójdę po zwolnienie do rodzinnego [emoji25] Bez sensu żebym się przemeczala
Verona26
Ja mam na 9 na 10 h
Ja bym jutro też dopuściła, w poniedziałki ludzie dostają bólu dupy i nagle wszystko muszą wysyłać i odbierać i wkurzać, ale zawsze jak się będziesz źle czuła możesz pogadać i się zwolnić, na rano masz czy na 12?
Verona26
Nikt mnie niestety nie zwolni bo ktoś to musi ogarnąć A ja mam tv jutro z tylu i właśnie te paki dygac [emoji25] Nie wiem jak przeżyje i jak mnie wk... wia to powiem im że w ciąży jestem i w dupie mam ich wszystkich [emoji23][emoji23][emoji23]
Verona26
Mąż też mnie namawia Ale jak ja to naczelniczce powiem to dostanie piany w pysku [emoji23][emoji23]
Nareszcie dobrze gadasz!
Verona26
Poniedziałki s a najgorsze bo najwięcej jest materiału więc nie wie nawet czy po tych 10 h wyjde
Ja bym jutro też dopuściła, w poniedziałki ludzie dostają bólu dupy i nagle wszystko muszą wysyłać i odbierać i wkurzać, ale zawsze jak się będziesz źle czuła możesz pogadać i się zwolnić, na rano masz czy na 12?
reklama
Rudaa94
To dostanie nie Twoj problem
Mąż też mnie namawia Ale jak ja to naczelniczce powiem to dostanie piany w pysku [emoji23][emoji23]