Rudaa94
Fanka BB :)
30-31 moze 29....
Kiedy Ty masz termin? Tak jak ja? 29?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedy Ty masz termin? Tak jak ja? 29?
Piękny cień [emoji7][emoji7][emoji7] Oczywiście mój słownik[emoji57] Kurs dziewczyny nie wierzę że w tamtym miesiącu mnie testy oszukaly i teraz jest to samo! No przecież to jakaś paranoja!
No to zaczynamy razem fajnie mieć towarzystwoA ja dziewczyny właśnie odkryłam w toalecie że zaczynam nowy cykl. 1dc
Dlatego jeśli Teraz okaze się ze nie jesteś w ciąży to idź do ginekologa i niech ci zleci odpowiednie badania. Czasem jak hormony są rozjechane to dają taki wynik. Poza tym nie patrz na test po czasie. I idź na betę Jesu z testami wychodzi jak wychodzi.
No i pięknie niech ładnie rośnieAle jaja!!!! 13.25 [emoji7][emoji7][emoji7] czułam!
Nie trawie jak lekarz głaszcze po głowie ale też nie lubię jak mówi że to standard.Ja w sumie polecam Tomasza Piskorza, przepisuje po stratach "żelazny zestaw", nastawia też pozytywnie, pocieszając, że nie jestem jedyna na świecie z poronieniami nawykowymi.. Ale nie jest to lekarz który będzie głaskał po głowie ja mimo chwilowej zmiany wróciłam do doktora..
Zapraszamy tylko uwaga po miesiącu tutaj wariatkowo daje pokoje za Free jedna drugiej drzwi trzyma[emoji1787]