reklama
Rudaa94
Fanka BB :)
Jakis link gdzie kupic?
Tu macie tanie testy ciążowe które jak mówi instrukcja nie pokazują cieni. Jeśli jest cień to ciąża około 50zl - 25sztuk
Clearblue nigdy mnie nie zawiodły nigdy cienia nie było cień to ciąża ! I tak było u mnie w trojpaku wychodzi taniej 2x zwykle testy czułość 10 i cyfrowy 1x czułość cyfrowego 25 cena trojpaku około 60zl zawsze pokazują juz w 12,13 dpo u mnie w 9dpo clearblue a inne to negatywy. To tyle co do testów Verona lepiej kupić jeden lepszy zrobić jeden i święty spokój niż myśleć nad chińska kreska czy ona jest czy jej nie ma . A tam jeszcze dałam te testy owulacyjne mega dokładne tez clearblue wystarczy raz dziennie zrobić ich nie trzeba dwa razy dziennie
Ok teraz do dziewczyn z Krakowa - bo ja też pochodzę z Krakowa.
Do jednych z lepszych lekarzy dobrych lekarzy zajmujących się niepłodnośca należą dr. Wojciech Pabian Kraków ul. Czysta 5 /15 -16 centrum medyczne pro creative.
Dr. B. Chrostowski - bardzo dobry czas oczekiwania prywatnie parę miesięcy
Marek Klimek jego ojciec był jeden z najlepszych lekarzy w Krakowie ale jest już starszy i przeszedł na emeryturę Rudolf jego ojciec najlepszy specjalista w Krakowie 12 4225774 nr tel . Od razu mówię do niego iść trzeba mieć sporo kasy . Nie miałam z żadnym do czynienia kontakty dostałam od mojego ginekolog który powiedział mi ze to są najlepsi na cały Kraków. Ja jednak postawilam na Śląsk na klinikę
Do jednych z lepszych lekarzy dobrych lekarzy zajmujących się niepłodnośca należą dr. Wojciech Pabian Kraków ul. Czysta 5 /15 -16 centrum medyczne pro creative.
Dr. B. Chrostowski - bardzo dobry czas oczekiwania prywatnie parę miesięcy
Marek Klimek jego ojciec był jeden z najlepszych lekarzy w Krakowie ale jest już starszy i przeszedł na emeryturę Rudolf jego ojciec najlepszy specjalista w Krakowie 12 4225774 nr tel . Od razu mówię do niego iść trzeba mieć sporo kasy . Nie miałam z żadnym do czynienia kontakty dostałam od mojego ginekolog który powiedział mi ze to są najlepsi na cały Kraków. Ja jednak postawilam na Śląsk na klinikę
Verona26
Moje kreski już nie mówię nic. Robią sobie że mnie jaja [emoji4][emoji23] Dlatego jadę na krew i będzie jasność [emoji4]
Mój wczorajszy test pokazał bladą, ale jednak, kreskę, a dziś cień cienia cienia cienia, a powinno być chyba jednak ciemniej. No szkoda. Termin miesiączki mam na wtorek, więc poczekam i jeśli nie przyjdzie to zatestuje jeszcze ten jeden raz. Ale! Nawet nie wiecie ile mi dała radości ta kreska [emoji16] zyskałam jakąś taką mega motywację do starań na kolejne cykle [emoji16]
Rudaa94
Oby jednak nie robily sobie jaj
Moje kreski już nie mówię nic. Robią sobie że mnie jaja [emoji4][emoji23] Dlatego jadę na krew i będzie jasność [emoji4]
Verona26
A daj spokój czuje się jak wariatka przez te testy [emoji23][emoji23][emoji23]
Oby jednak nie robily sobie jaj
Sprawdź na necie ja kupiłam na EBay mieli promocje na święta i kupiłam 4paczki (3paki ) a 5 gratis wyszło mnie około 55zl za paczkę plus 1 gratis czyli sumując to 40zl 3pak. Wszystko kupuje na eBay teraz eBay wysyła z zagranicy np UK do polski za bardzo niska przesyłkę lub za free !Jakis link gdzie kupic?
Peony
Przynajmniej będzie jasność a w którym dniu cyklu jesteś? Daj znać jaki wynik jeśli @ do wtorku nie przyjdzie to też skoczę do labo, bo akurat mam wolny dzień, ale wnioskując z kreski blednącej myślę, że mnie wredna małpa dogoni heheh trzymam kciuki za Twoją betę @Verona26Moje kreski już nie mówię nic. Robią sobie że mnie jaja [emoji4][emoji23] Dlatego jadę na krew i będzie jasność [emoji4]
Verona26
Moja też nie jest jakoś bardziej ciemniejsza. Myślę że ten sam poziom. Ja dzisiaj 26 dc. Okres powinien być w środę [emoji4]
Przynajmniej będzie jasność a w którym dniu cyklu jesteś? Daj znać jaki wynik jeśli @ do wtorku nie przyjdzie to też skoczę do labo, bo akurat mam wolny dzień, ale wnioskując z kreski blednącej myślę, że mnie wredna małpa dogoni heheh [emoji2356] trzymam kciuki za Twoją betę @Verona26
reklama
U Szczudlika?Ja bylam na nfz w larmed i nie polecam
Byłam u niego prywatnie w centrum mama i wiem że da mi leki jak coś. Ale mnie nie przekonuje.