reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Hej, nie martw się:* Na pewno wszystko jest w porządku:) Mnie piersi w ogóle nie bolały, mdłości miałam przez tydzień, czasami mi się zdarzało zwymiotować, ale to też zależy co, najczęściej owoce [emoji23] Pizzy nigdy nie zwymiotowałam[emoji23]
Dziekuje 😊 ja po prostu sama sie nakrecam i nie umiem zatrzymac 😊

reklama
Ciche gratulacje [emoji3590]
Miałam robić jutro kolejny test (dziś 11 dpo), ale znalazłam w domu jeszcze jeden o czułości 25 i w związku z tym, że jestem po nocnym dyżurze i spałam kilka godzin to doszlam do wniosku, że mój mocz można uznać za poranny [emoji14] też coś tam widzicie? Na drugim zdjeciu zmieniłam kontrast.

To z tym autyzmem to jest jakoś potwierdzone badaniami?
Jakie masz na myśli dawki 5mg rozumiem ,ale 0.4 to O.4 mg?
Ja te zawsze słyszałam że kwasu foliowego nie da się przedawkowac.
Da się kochana jak mi nie wierzysz wyślę Ci zdjęcie z moimi badaniami i ram mam kwas foliowy dużo przekroczony to tAK jak z witamin d3 jeśli jej człowiek ma za dużo to jest toksyczna. A wiem co mówię bo mój lekarz musiał u mnie podnieść witaminy bo nie dość że mam mutacje i musze mieć zmetylowane to jeszcze po 2 ch poronienia miałam niedobory . Przepisał mi dawkę 5mg brałam 6tyg i koniec bo miałam huhuhu za dużo teraz biorę zwykła dawkę 0.4 mg to jest najbardziej bezpieczna dawka. 5mg przepisuje się kobieta po stratach! !! Żeby nadrobić uzupełnić i trzeba to kontrolować . Wejdź w Google wyraźnie ci pisze ze u kobiet z potwierdzeniem przekroczenia kwasu foliowego u 30 % dzieci był autyzm. Tego kwasu foliowego nie bierze się cały czas 5mg tylko jest on na jakąś "chwile " aby dopełnić uzupełnić braki jak się unormuje to wtedy wrócić do 0.4mg może być dwa razy w ciągu dnia czyli dziennie wychodzi 0.8mg

A czy któras z was przyjmowała zastrzyki z gonadotropiny na stymulacje owulacji? Albo zna kogoś komu się udało po nich?

reklama
Do góry