reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja już szykuje się na nowy cykl.
Wszystko wskazuje, że @ zbliża się wielkimi krokami.
Ciągle boli mnie podbrzusze okresowo, od czasu do czasu w piersiach czuje ukłucia i już robią mi się syfki na twarzy.
Przykro mi i teraz przynajmniej wiem, żeby nie wierzyć w żadne cienie cienia na teście. Życzę Wam kochane, żeby ten cykl był dla was szczęśliwy, ja jeszcze poczekam jak widać.

reklama
To ja witam się sobotnio :) Odebrałam z wczoraj wynik progesteronu (11 dni po owulacji i jest 33), no i dziś sikaniec za darmoche z allegro o nieznanej czułości pokazał cień cienia.. Do miesiączki jeszcze 4-5 dni, a ja przez to forum odczuwam wszystkie kłucia i ciągnięcia i mrowienia piersi, choć w poprzednich 6 ciążach nigdy czegoś takiego nie miałam, bo się tak w siebie nie wsłuchiwałam 😂😂😂

Dzień dobry kobietki [emoji16]
Mam na imię Magdalena, znikalam z forum na dwa lata . Straciłam nadzieję[emoji849]
Jednak spontaniczny sex z mężem [emoji23] samopoczucie gorsze, coś się z organizmem dzieje.
Dzisiaj postanowiłam zrobić test choć mam 4 dni do @ i proszę jaki wynik...
Jak myślicie już tuptać z radości czy poczekać kilka dni na powtórny test?

Życzę powodzenia i wytrwałości dla wszystkich staraczek... warto marzyć i czekać [emoji16]Zobacz załącznik 1072368
Ja bym tuptała z radości [emoji846]
Nudnych 9 miesięcy [emoji3]
Ogromne gratulacje[emoji3590]

To ja witam się sobotnio :) Odebrałam z wczoraj wynik progesteronu (11 dni po owulacji i jest 33), no i dziś sikaniec za darmoche z allegro o nieznanej czułości pokazał cień cienia.. Do miesiączki jeszcze 4-5 dni, a ja przez to forum odczuwam wszystkie kłucia i ciągnięcia i mrowienia piersi, choć w poprzednich 6 ciążach nigdy czegoś takiego nie miałam, bo się tak w siebie nie wsłuchiwałam 😂😂😂
Mam nadzieję, że z cienia zrobi die tłusta kresrczka😊 Ja po swoim wiem progesteronu z wczoraj wiem, że czekam na @

Cichutko gratuluje :)
Dzień dobry kobietki [emoji16]
Mam na imię Magdalena, znikalam z forum na dwa lata . Straciłam nadzieję[emoji849]
Jednak spontaniczny sex z mężem [emoji23] samopoczucie gorsze, coś się z organizmem dzieje.
Dzisiaj postanowiłam zrobić test choć mam 4 dni do @ i proszę jaki wynik...
Jak myślicie już tuptać z radości czy poczekać kilka dni na powtórny test?

Życzę powodzenia i wytrwałości dla wszystkich staraczek... warto marzyć i czekać [emoji16]Zobacz załącznik 1072368

Mi lekarz powiedział że kwasu foliowego nie da się przedobrzyć, ponoc nadmierna dawkę organizm sam wydala z organizmu z moczem. Ja pije inofem 2x dziennie i do tego biorę pregna start.
Da się da się . Dostałam od lekarza kwas foliowy 5mg zmetylowany czysty folic acid brałam 6tyg zrobiłam kwas foliowy z krwi wyszło w cholerę ponad normę nie pamiętam 100% przekroczony. Chyba 35 mi wyszło mam to badanie wiec można . A przekroczony jest bardziej niebezpieczny!

reklama
Może wyjść może nie wyjść [emoji846] Robisz na własną odpowiedzialność [emoji6]

Ja robię jutro 8dpo bo się nie mogę doczekać żeby przetestować testy strumieniowe pink [emoji16] nie liczę na II
Moim zdaniem lepszy Bobo niż pink 😞 robiłam oba równocześnie i Bobo wyszło pink nie...

Do góry