Niestety kupiłam że 20 więc narazie jestem skazana na te [emoji846]Moim zdaniem lepszy Bobo niż pink [emoji20] robiłam oba równocześnie i Bobo wyszło pink nie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety kupiłam że 20 więc narazie jestem skazana na te [emoji846]Moim zdaniem lepszy Bobo niż pink [emoji20] robiłam oba równocześnie i Bobo wyszło pink nie...
To rób je rano wtedy najlepiejNiestety kupiłam że 20 więc narazie jestem skazana na te [emoji846]
Mamy dość stare szafki i chce je odnowićOoo tez modernizacja kuchni ? Ja mam piekna dziure miedzy kuchnia a pokojem mlodej miejsce na lodowke
12. W czwartek 9dpo robiłam test, ale o czułości 25 i była jedna kreska. Kupilam inny i postanowiłam zaczekać do niedzielnego poranka. Zobaczymy. Trzymam kciuki za moje i Twoje dwie kreskiJa tez w niedzielę [emoji846] tylko u mnie 8dpo a u Ciebie który?
Zapamiętam następnym razem [emoji846]Tak, jak już ma pokazać prawdziwa kreske to Bobo też mi wyszedł szybciej [emoji16]
Ja właśnie dane pinki mam i to z allegro może one jakieś wadliweTak, jak już ma pokazać prawdziwa kreske to Bobo też mi wyszedł szybciej [emoji16]
Dużo osób poleca clearblue choć sama nie używałam...Ja właśnie dane pinki mam i to z allegro może one jakieś wadliwe