reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ja testuje w przyszłym tygodniu mysle ze 29 ale nie mam zielonego pojęcia który dzień cyklu. Bo teoretycznie wg gine nic się mimo poronienia nie przesunęło. A że jestem niecierpliwa i nie czekałam do 1 @ po to teraz mam za swoje. Ale pewnie nic z tego. W ogóle miała któraś z was bardzo grube endometrium? U mnie już 2 lekarzy zwróciło na to uwagę ale nic poza tym 🤷‍♀️

reklama
Ufff nadrobiłam 20 stron od wczoraj! 💪 Dzień dobry wszystkim w ten jakże piękny dzionek 😃 test owulacyjny wczoraj wieczorem nadal pięknie dodatni wiec działamy jak tylko się da. Zobaczymy koło 11 czy nadal będzie pozytyw. Jeśli tak to chyba się rozpędzę i walne na baranka w ścianę bo komoletnie już nie czaje tych testów. Od 2 i pół dnia jest ciągle pięknie dodatni a jajnik milczy 🙄 a zawsze czułam owu dość dobitnie.

Do góry