reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ja pije, nie ma co popadać w paranoje i się powstrzymywać

Ooo właśnie, mam pytanie, bo na ulotce nie znalazłam informacji.
Dzisiaj mam ostatni dzień (5) na Arthrotecu Forte 75mg (2x dziennie). Dostałam je przy wypisie ze szpitala. A mam dzisiaj taka wielka ochotę na piwkoooo.... :(
Myślicie, ze mogłabym?

Ja pije, nie ma co popadać w paranoje i się powstrzymywać

Ooo właśnie, mam pytanie, bo na ulotce nie znalazłam informacji.
Dzisiaj mam ostatni dzień (5) na Arthrotecu Forte 75mg (2x dziennie). Dostałam je przy wypisie ze szpitala. A mam dzisiaj taka wielka ochotę na piwkoooo.... :(
Myślicie, ze mogłabym?

Znam ten ból... Moja sąsiadka przechodzi sama siebie, przed pracą, po pracy, a w sobotę punkt 9 i się zaczyna. Dosłownie jakbym miała radio przy uchu... Jasna cholercia mnie trafia.
A ja sie wlasnie zelkow najadlam na poprawe humoru :) nawet dzialalo :) poki sasiad piątku nie rozpocząl:) zapraszam na dyskoteke :) nawet nie musze muzyki odpalac bo wszystko slychac :D

Ty czasem nie mieszkasz ze mną? [emoji1787] Wypisz wymaluj moi sąsiedzi, z tą różnicą ze oni mają 2 dzieci [emoji37]
Na gorze to gorzej niz okres godowy :) troje dzieci, ktore rzucaja wszystkim, szuranie do nocy, do tego niewygluszone podlogi [emoji14] nawet Ci pod nami slysza tych z gory :D nakrotszy czas ciszy miedzy 2 w nocy a 5 rano :D

Wiec chyba wole okres godowybo wiem ze raczej szybko nie nastąpi ;)

Hej dziewczyny, mam pytanie o kwas foliowy.
Zgodnie z zaleceniem lekarza biorę większą dawkę 5mg (na receptę). Chciałam sobie kupić Inofem, ale widzę, że również ma dodany kwas foliowy... Była któraś z was w takiej sytuacji, pytała się lekarza o to?
Nie mogę znaleźć w internecie informacji o dawkowaniu innym niż 0.4 lub 5
Mi lekarz powiedział że kwasu foliowego nie da się przedobrzyć, ponoc nadmierna dawkę organizm sam wydala z organizmu z moczem. Ja pije inofem 2x dziennie i do tego biorę pregna start.

reklama
Do góry