reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Witam😊
Od końca miesiączki robie testy owulacyjne.
Czy ten dolny test mogę uznać za pozytywny?
Jeśli tak, to kiedy najlepiej współżyć?
Mam możliwość iść w pon do ginekologa, z myślą, czy będzie owulacja, czy była.
Czy wg Was jest sens iść jednorazowo? :)
Pozdrawiam 😊

Dziękuję 😊
A mogłabyś mi powiedzieć kiedy najlepiej teraz się starać? :)
Dziś i jutro tak mi się wydaje . My tak zrobiismy i czekam na efekty 🤓

reklama
A ja mam mega dziure w scianie w kuchni :)
Maz zamiast za dzieło tworzenia ( w sumie teraz to juz i tak nic nie zdziala xd ) to mamy dzielo zniszczenia :)

Ostatnia edycja:
Ja testuje w niedzielę [emoji846] 8dpo więc super hiper wcześnie, robię to z pełną świadomością [emoji6] a Ty z jakiej dzielnicy lbn jesteś? Sąsiadko? [emoji846]

Mi w pierwszej ciąży coen cienia cienia w 8dpo właśnie się pokazał, a mieszkam na Porebie, chociaż w zasadzie administracyjne to już weglinek zaraz przy pętli na Granitowej. A Ty? [emoji846]

Nic więcej [emoji2370] Pamiętam że w cyklu w którym zaszłam w ciążę przed spodziewana @ strasznie mnie bolały piersi. Przez 2 dni gdy wstawałam z łóżka a nie mialam stanika czułam jakbym kamienie dźwigała [emoji51]
A cos jeszcze czujesz? Mnie jakos inaczej bola piersi niz zazwyczaj przed @ tak jakby pod sutkiem

reklama
Nic więcej [emoji2370] Pamiętam że w cyklu w którym zaszłam w ciążę przed spodziewana @ strasznie mnie bolały piersi. Przez 2 dni gdy wstawałam z łóżka a nie mialam stanika czułam jakbym kamienie dźwigała [emoji51]
Rozumiem.. a ile jestes dni po owulacji? Ciezko wszystkie dziewczyny zapamietac ;) ja w cyklu w ktorym zaszlam i poronilam to mialam takie drapania w podbrzuszu czego teraz nie czuje :(

Do góry