reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Witam😊
Od końca miesiączki robie testy owulacyjne.
Czy ten dolny test mogę uznać za pozytywny?
Jeśli tak, to kiedy najlepiej współżyć?
Mam możliwość iść w pon do ginekologa, z myślą, czy będzie owulacja, czy była.
Czy wg Was jest sens iść jednorazowo? :)
Pozdrawiam 😊

Dziękuję 😊
A mogłabyś mi powiedzieć kiedy najlepiej teraz się starać? :)
Dziś i jutro tak mi się wydaje . My tak zrobiismy i czekam na efekty 🤓

reklama
A ja mam mega dziure w scianie w kuchni :)
Maz zamiast za dzieło tworzenia ( w sumie teraz to juz i tak nic nie zdziala xd ) to mamy dzielo zniszczenia :)

Ostatnia edycja:
Ja testuje w niedzielę [emoji846] 8dpo więc super hiper wcześnie, robię to z pełną świadomością [emoji6] a Ty z jakiej dzielnicy lbn jesteś? Sąsiadko? [emoji846]

Mi w pierwszej ciąży coen cienia cienia w 8dpo właśnie się pokazał, a mieszkam na Porebie, chociaż w zasadzie administracyjne to już weglinek zaraz przy pętli na Granitowej. A Ty? [emoji846]

Nic więcej [emoji2370] Pamiętam że w cyklu w którym zaszłam w ciążę przed spodziewana @ strasznie mnie bolały piersi. Przez 2 dni gdy wstawałam z łóżka a nie mialam stanika czułam jakbym kamienie dźwigała [emoji51]
A cos jeszcze czujesz? Mnie jakos inaczej bola piersi niz zazwyczaj przed @ tak jakby pod sutkiem

reklama
Nic więcej [emoji2370] Pamiętam że w cyklu w którym zaszłam w ciążę przed spodziewana @ strasznie mnie bolały piersi. Przez 2 dni gdy wstawałam z łóżka a nie mialam stanika czułam jakbym kamienie dźwigała [emoji51]
Rozumiem.. a ile jestes dni po owulacji? Ciezko wszystkie dziewczyny zapamietac ;) ja w cyklu w ktorym zaszlam i poronilam to mialam takie drapania w podbrzuszu czego teraz nie czuje :(

Do góry