Mrufka®®®
Fanka BB :)
Może schludne chociaż to byłby pozytyw tej całej chorej sytuacjiMoj tata dzis dzwonil ze szpitala -nie psychiatryka- i mowil ze slabo karmia . Podobno w wiezieniu lepsze posilki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może schludne chociaż to byłby pozytyw tej całej chorej sytuacjiMoj tata dzis dzwonil ze szpitala -nie psychiatryka- i mowil ze slabo karmia . Podobno w wiezieniu lepsze posilki
Może się znamy hahaJa też !!!
Może schludne chociaż [emoji848] to byłby pozytyw tej całej chorej sytuacji [emoji85]
Ty chociaz ogorek dostalas hahahaha
Może schludne chociaż [emoji848] to byłby pozytyw tej całej chorej sytuacji [emoji85]
To teraz coś z krajowego podwórka
Dostałam skierowanie na ostry dyżur laryngologiczny, aby na miejscu zrobili punkcję zatok (2 tyg na antybiotyku nie rozbiło wydzieliny w zatokach). Czekałam 5h. Pani doktor dyżurującej na ostrym dyżurze nie chciało się jechać po antybiotyk na oddział, wiec kazała pielęgniarkom przepłukać moje zatoki zwykła solą fizjologiczna. Przy czym pielęgniarka przebiła mi zatokę nosowa krew z nosa jak woda z kranu przez kolejne 3 dni leciała. Ze złamanym śródstopiem w innym szpitalu czekałam 9h na SORze. W pierwszej ciąży na IP z plamieniem czas oczekiwania 11h i jak byłam o 16tej to dopiero kobieta z 9tej rano wchodziła Wiec tak...
Ty chociaz ogorek dostalas hahahaha
u nas nie ma takich rarytasow [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
ale za to u nas herbatke albo kawe mleczna daja w plasticzku jak nie ma sie swojego haha. raz wypilam herbate... przypomnialo mi sie przedszkole. wtedy tez taka lura tak smakowala
oo
oooooo... czekaj. ja musze w takim razie wstawic tutaj moje sniadanko szpitalne z wrzesnia
ja nie raz slyszalam, ze nie karmia najlepiej ale nie myslalam, ze az do takiego stopnia...
My WGL ostatnio łeb w łeb idziemyOoo mamy ten sam dzień cyklu! Nie będę sama w sikaniu na testy