reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
To teraz coś z krajowego podwórka :p
Dostałam skierowanie na ostry dyżur laryngologiczny, aby na miejscu zrobili punkcję zatok (2 tyg na antybiotyku nie rozbiło wydzieliny w zatokach). Czekałam 5h. Pani doktor dyżurującej na ostrym dyżurze nie chciało się jechać po antybiotyk na oddział, wiec kazała pielęgniarkom przepłukać moje zatoki zwykła solą fizjologiczna. Przy czym pielęgniarka przebiła mi zatokę nosowa 🤨 krew z nosa jak woda z kranu przez kolejne 3 dni leciała. Ze złamanym śródstopiem w innym szpitalu czekałam 9h na SORze. W pierwszej ciąży na IP z plamieniem czas oczekiwania 11h i jak byłam o 16tej to dopiero kobieta z 9tej rano wchodziła :D Wiec tak...
wiem... pisalam wlasnie do dziewczyn, ze jak mieszkalam tyle lat w Uk to widzialam tamtejsze same minusy, teraz po 8 miesiacach w Pl niestety widze tutejsze minusy. czas oczekiwania na specjalistow na NFZ to przeciez nawet nie jest zart, to jest dramat jakis.. ja tu przy poronieniu niestety bardzo zrazilam sie do sluzby zdrowia. do chamskich uwag lekarzy, braku profesjonalizmu i tego co dzieje sie w szpitalach... poczawszy od posilkow, skonczywszy na personelu, ktory moze nie zawsze ale czesto ma po prostu wyj***e na pacjenta i jego zdrowie.

Moj tata dzis dzwonil ze szpitala -nie psychiatryka- i mowil ze slabo karmia . Podobno w wiezieniu lepsze posilki ;)
Ja już mam dość .... Moja 45 dc. Nie czuję się ani na @ ( która niby na być sobota - niedziela) ani na ciążę ,której biel testów nie pokazuje.
Nie rozumiem , kiedyś to biel testu działała na moją macicę że zaczynała robić krwawe łzy z tęsknoty za macierzyństwem a teraz nic nawet nie mrugnela zołza ( w tym cyklu pyknelo już 6 testów [emoji33][emoji33][emoji33]) .

Jutro napiszę z psychiatryka co było na obiad ;)

oj to nie pomoge :( ale tam u Was pieknie! kiedys pojedziemy... planowalismy kilka razy wybrac sie autem jak mieszkalismy w Anglii ale pogoda zawsze zapowiadala sie deszczowo...
Oj warto! Kocham ten kraj poza służba zdrowia 🤣 ale co się dziwić jak wszytsko darmowe.. Niby powód do radości ale przez to nie ma co oczekiwać nic więcej poza paracetamolem.. Z tą krwią to mi rozje..las mięśnie czoła! A z drugiej strony co się dziwić.. Moja koleżanka jak chciała żeby jej zrobiono cytologie to powiedzieli że spoko, dali jej patyczek i kazali iść do kibelka pobraz wymaz..

oo
Moj tata dzis dzwonil ze szpitala -nie psychiatryka- i mowil ze slabo karmia . Podobno w wiezieniu lepsze posilki ;)
oooooo... czekaj. ja musze w takim razie wstawic tutaj moje sniadanko szpitalne z wrzesnia
ja nie raz slyszalam, ze nie karmia najlepiej ale nie myslalam, ze az do takiego stopnia...

Załączniki

• 69857825_401987777396491_4638295926396420096_n.jpg
    69857825_401987777396491_4638295926396420096_n.jpg
    9,8 KB · Wyświetleń: 83
  • 71739186_495021357747751_2072278139286847488_n.jpg
    71739186_495021357747751_2072278139286847488_n.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 86
reklama
Do góry