reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dzi2aczny przykro mi, że miał na testach! [emoji52] Ja się obudziłam z tym samym bólem głowy co wczoraj i lekkimi nowościami. Już nie wiem czy mdli mnie na okres, czy z boli głowy czy z jeszcze innego powodu. Ja nie wiem jak przeżyje drugi dzień z takim bólem głowy i odruchami wymiotnymi. Masakra! [emoji25] boję się wstać z łóżka, że jak wstanę to łeb mi eksploduje[emoji23][emoji2961][emoji32]
migrena? Ja mam niestety bardzo często przed @ albo w teakcie.

reklama
Jak pisałam ja do Diagnostyki mam z domu max 150 m więc też cały czas tam robiłam. Nie wiem skąd takie zdanie tego lekarza ale po za jego opinia innych negatywnych nie słyszałam
ja tez korzystam z Diagnostyki, z 2 roznych punktow i jestem raczej zadowolona. moja pani ginekolog wysyla mnie do nich wiec jej raczej tez zalezy na tym, zeby wyniki byly miarodajne. jedno co moge powiedziec tylko o diagnostyce, to, ze najlepiej wykupic badania online, samemu dodajac poszczegolne zlecenia do koszyka bo wychodzi wtedy po prostu taniej. przy wiekszej ilosci badan, mozna oszczedzic naprawde sporo pieniedzy.

ja tez korzystam z Diagnostyki, z 2 roznych punktow i jestem raczej zadowolona. moja pani ginekolog wysyla mnie do nich wiec jej raczej tez zalezy na tym, zeby wyniki byly miarodajne. jedno co moge powiedziec tylko o diagnostyce, to, ze najlepiej wykupic badania online, samemu dodajac poszczegolne zlecenia do koszyka bo wychodzi wtedy po prostu taniej. przy wiekszej ilosci badan, mozna oszczedzic naprawde sporo pieniedzy.
muszę sprawdzić taką opcje bo nie wiedziałam.Co 4 tygodnie tobie tsh i 3 cykl prolaktynę i progesteron robię aby zobaczyć czy owulacja miała miejsce. W 3 dc zrobię AMH i do gina zobaczymy co powie

Ja mam inaczej mnie boli zawsze dzień przed okresem głowa.
Miesiąc w miesiąc tak mam. Ale teraz to już przegięcie bolała wczoraj j boli dzisiaj, a raczej nie boli A pęka! Okropieństwo!
Bo to zależy od organizmu ja przed atakiem jestem mega śpiąca. Oczy bolą, głowa w skroniach w standardzie wymioty mi pomaga ciemność i zimny okład na głowę i totalna cisza. I bez tabletek ani rusz. W pracy wyłączam światło,radio.

muszę sprawdzić taką opcje bo nie wiedziałam.Co 4 tygodnie tobie tsh i 3 cykl prolaktynę i progesteron robię aby zobaczyć czy owulacja miała miejsce. W 3 dc zrobię AMH i do gina zobaczymy co powie
jak kupujesz online ceny sa nizsze niz na miejscu i nie placisz wtedy tych 4zl za pobranie krwi. ja jak robilam badania pierwszego trymestru to wyszlo taniej o 75zl. niby nic a jednak sporo. nawet teraz sprawdzilam ile zaplacilam za tsh i anty tpo na miejscu i wyszlo 56zl a jesli wykupisz online wyjdzie u mnie 49.40 wiec szczerze powiedziawszy, dobre i 6,50 w kieszeni. beta na miesjcu koszt 32zl a online 26,60. wiem, ze to nie duzo, nie jestem jakos wyjatkowo szukajaca oszczednosci ale uwazam, ze jesli mozna wydac mniej za to samo, to czemu nie :)

Biorę ovarin
A mam pytanie pół godzinny na czczo mam brać euthyrox i później coś zjeść tak?
dokup sobie do tego jod w tabletkach. albo bierz witaminki dla starajacych sie o dzidziusia wlasnie z duza zawartoscia jodu. na problemy z tarczyca jest bardzo wskazany, do tego pomaga lepiej sie wchlaniac euthyroxowi.

Wiem znam to bardzo dobrze. Mi najlepiej jeszcze pomaga jak związe sobie głowę chustka tabletkę wezmę położę się i konne i nie raz przechodzi A nie raz boli jak bolało. Tylko u mnie jest tak że jak nie wezmę tabletki jak zaczyna boleć to później już nic nie pomoże. Najbardziej mnie zastanawia to że boli drugi dzień, choć.nigdy tak nie miałam. [emoji26][emoji57] aż się boję że coś mi jest
Bo to zależy od organizmu ja przed atakiem jestem mega śpiąca. Oczy bolą, głowa w skroniach w standardzie wymioty mi pomaga ciemność i zimny okład na głowę i totalna cisza. I bez tabletek ani rusz. W pracy wyłączam światło,radio.

reklama
Do góry