ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Może powinnyśmy opatentować test kotem[emoji16]
Muszę sobie kota kupić w takim razie [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może powinnyśmy opatentować test kotem[emoji16]
Dziewczyny które miałyście sono badanie drożności za pomocą usg powiedzcie coś na ten tenat. Czy robilyscie wcześniej jakieś wymazy, badania czystości itp? Ile kosztował was ten zabieg? Czy bolało? Co u was wykryto i czy udało się potem zajść. Czy lekarza kazał odczekać ze staraniami po badaniu do kolejnego cyklu?
Hej, ja robiłam tydzień temu. Nie robiłam żadnych badań. Byłam w poniedziałek na wizycie, a lekarz mi powiedział, że w środę (15.01) zrobić to badanie, kosztowało mnie 550 zł. Pozwolił nam się starać w tym cyklu i mówił, że często kobiety po tym badaniu zachodzą. Mnie nic nie bolało. Jak zapytał w skali od 0-10 jak mnie boli, to powiedziałam, że 0 U mnie oba jajowody drożne. Mam nadzieję, że po tym badaniu się uda wreszcie zajść.
Hej, ja robiłam tydzień temu. Nie robiłam żadnych badań. Byłam w poniedziałek na wizycie, a lekarz mi powiedział, że w środę (15.01) zrobić to badanie, kosztowało mnie 550 zł. Pozwolił nam się starać w tym cyklu i mówił, że często kobiety po tym badaniu zachodzą. Mnie nic nie bolało. Jak zapytał w skali od 0-10 jak mnie boli, to powiedziałam, że 0 U mnie oba jajowody drożne. Mam nadzieję, że po tym badaniu się uda wreszcie zajść.
Dziękuje. A byłaś świeżo po okresie?
Na co Ci to?
Pierwszy raz słyszę żeby baba narzekała ze ma za duże piersi [emoji85]
Dziewczyny które miałyście sono badanie drożności za pomocą usg powiedzcie coś na ten tenat. Czy robilyscie wcześniej jakieś wymazy, badania czystości itp? Ile kosztował was ten zabieg? Czy bolało? Co u was wykryto i czy udało się potem zajść. Czy lekarza kazał odczekać ze staraniami po badaniu do kolejnego cyklu?
A miałam przyjść z aktualną cytologia. Sam zabieg nie jest bardzo bolesny . Lekarz kazał zacząć starania od razu po ustaniu plamienia. Nic nie płaciłam ,miałam na nfzDziewczyny które miałyście sono badanie drożności za pomocą usg powiedzcie coś na ten tenat. Czy robilyscie wcześniej jakieś wymazy, badania czystości itp? Ile kosztował was ten zabieg? Czy bolało? Co u was wykryto i czy udało się potem zajść. Czy lekarza kazał odczekać ze staraniami po badaniu do kolejnego cyklu?
To mi zaś powiedziała Pani na rejestracji, że przed sono hsg mam mieć:Dziewczyny które miałyście sono badanie drożności za pomocą usg powiedzcie coś na ten tenat. Czy robilyscie wcześniej jakieś wymazy, badania czystości itp? Ile kosztował was ten zabieg? Czy bolało? Co u was wykryto i czy udało się potem zajść. Czy lekarza kazał odczekać ze staraniami po badaniu do kolejnego cyklu?
Kochana uwierz można.Ja mam mały obwód a miska szok.W pierwszej ciąży miałam ogromny biust przy obwodzie 70 cm moja miska była J Teraz mam obwód 65 miska F lub G.Na co Ci to?
Pierwszy raz słyszę żeby baba narzekała ze ma za duże piersi [emoji85]