reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dziewczyny przepraszam że dopiero teraz wróciłam po 21 zanim ogarnęłam młodego to była prawie 22 [emoji85] już pisze co i jak.
Ten okres w grudniu to było widocznie takie długie plamienie bo fasolka ma 1,42cm i wygląda na 7+5 tc. Kamień z serca. Serduszko biło [emoji7] Dawno nie czułam takiej ulgi. Takim sposobem zostałam sierpniówka [emoji85]
Super wieści!! Ale radość!! :) gratulacje! :*
(i teraz o druga z nas myśli "hm.. to może i ja jestem w ciąży mimo okresu miesiąc temu" 🤣

reklama
Wszystkie staracie się już? Czy jest któraś, która dopiero będzie się starać za kilka miesięcy?
Ja zaszlam po wielu moesiacach prob i monitoringu w grudniu w pierwsza ciaze i to blizniacza. Jutro ide na kolejne usg 8tc i mam nadzieje zobaczyc 2 rozwijajace sie serdusza, bo poprzednio byly tylko pecherzyki z cialkami zoltymi 😊

Wg om na 28.08 chociaż na karcie wpisała mi 27.08 nie wiem czemu. Ale kropek mniejszy o 6 dni więc pewnie owu była później i termin z USG na 2 września.

No byłam pewna że to okres. Nie myślałam że coś takiego może mi się przydarzyć.

No właśnie nie bo to bylo jak normalny okres a nawet dłużej bo normalnie jeszcze przed pierwszą ciąża miałam 3-4 dni a w tym grudniu aż 6! Ale jakby mniej intensywne za to normalna żywa krew, w życiu bym nie pomyślała że dziecko może przetrwać takie plamienia.

Robiłam ale nie pamiętam dokładnie w jakie dni, pewnie jakoś 22/23 grudnia najpóźniej i była biel vizira jak nic. To był cykl gdzie pierwszy raz w życiu zrobiłam tyle testów :D chyba 6 ich było. Ja to nie wierzę że to już leci 8 tydzień.
Gratulacje ❤❤❤ teraz tylko zdrowo rosnijcie 😀 tak wodocznie mialo byc, ze ponownie zostaniesz mamusia 😊 ja trzese portkami przed jutrzejsza wizyta, czy tez zobacze ale 2 serduszka

reklama
Wg om na 28.08 chociaż na karcie wpisała mi 27.08 nie wiem czemu. Ale kropek mniejszy o 6 dni więc pewnie owu była później i termin z USG na 2 września.

No byłam pewna że to okres. Nie myślałam że coś takiego może mi się przydarzyć.

No właśnie nie bo to bylo jak normalny okres a nawet dłużej bo normalnie jeszcze przed pierwszą ciąża miałam 3-4 dni a w tym grudniu aż 6! Ale jakby mniej intensywne za to normalna żywa krew, w życiu bym nie pomyślała że dziecko może przetrwać takie plamienia.

Robiłam ale nie pamiętam dokładnie w jakie dni, pewnie jakoś 22/23 grudnia najpóźniej i była biel vizira jak nic. To był cykl gdzie pierwszy raz w życiu zrobiłam tyle testów :D chyba 6 ich było. Ja to nie wierzę że to już leci 8 tydzień.
Mega szok [emoji1] gratki!

Do góry