reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Hej widziałam że któraś z dziewczyn pytała się o usuwanie torbieli ja miałam usowany byłam wtedy w 8 tygodniu ciazy usunęli mi torbiel wraz z jajnikiem i jajowodem ciążę donsiłam a 4 lata później jak zdecydowałem się na 2 dziecko to po odstawieniu tabletek anty zaszlam w ciążę w 2 cyklu i to z jednym jajnikiem tak że powiedzenia wszystkim😀😀😀
A jaki rodzaj torbieli miałaś jeśli mogę wiedzieć??

reklama
Mam to samo [emoji37][emoji37] dziś 7 dni po owu a ja z pierwsza w życiu infekcja [emoji51] Też biorę lactovaginal, mam nadzieję że szybko pomoże.
Ja dziś ogarnęłam lactovaginal na tą moją infekcję i zapchany nos nie daje mi żyć.. Nawet dziś (6 dni po owu) miałam trzy kropelki na papierze, ale tak mocno się podcieralam przez swędzenie, że chyba uszkodziłam jakieś naczynko, choć marzy mi się implantacja [emoji23]
7

Cudowna wiadomość [emoji3590][emoji3590] gratulacje [emoji7]
Dziewczyny przepraszam że dopiero teraz wróciłam po 21 zanim ogarnęłam młodego to była prawie 22 [emoji85] już pisze co i jak.
Ten okres w grudniu to było widocznie takie długie plamienie bo fasolka ma 1,42cm i wygląda na 7+5 tc. Kamień z serca. Serduszko biło [emoji7] Dawno nie czułam takiej ulgi. Takim sposobem zostałam sierpniówka [emoji85]

Cześć!:) wiem że nie powinnam jeszcze testować zostało mi trzy dni do ale coś mnie obudziło wcześniej i bardzo mnie mdli🤷‍♀️
Też widzicie?

Załączniki

• C6BF1921-3439-4972-94BF-CA269B4923B9.jpeg
    C6BF1921-3439-4972-94BF-CA269B4923B9.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 178
Cześć!:) wiem że nie powinnam jeszcze testować zostało mi trzy dni do ale coś mnie obudziło wcześniej i bardzo mnie mdli🤷‍♀️
Też widzicie?
Edit:
Teraz mnie mdli bardziej z ekstytacji i ze stresu czyy @nie przyjdzie i wszystkiego nie pozamiata😬
Kreska ściemniała jeszcze bardziej. Fota zrobiona niecała minute po....chowam się przed swoim by mu za wcześnie nie zdradzić

Dziewczyny przepraszam że dopiero teraz wróciłam po 21 zanim ogarnęłam młodego to była prawie 22 [emoji85] już pisze co i jak.
Ten okres w grudniu to było widocznie takie długie plamienie bo fasolka ma 1,42cm i wygląda na 7+5 tc. Kamień z serca. Serduszko biło [emoji7] Dawno nie czułam takiej ulgi. Takim sposobem zostałam sierpniówka [emoji85]
Ogromne gratki [emoji7]

reklama
Do góry