Emenemsy dzisiaj wyniki też beda tak późno? A planujesz jeszcze raz zrobić bete, czy kończysz na dwóch? Bo ja się zastanawiam czy jeszcze jutro dla pewności nie podjechaćNie, jakieś inne, są w sporych pakietach na allegro
reklama
AnnaŻet
Fanka BB :)
Dostałaś progesteron?U mnie beta dzisiaj 25 - lekarz kazal mi wczoraj powtorzyc. Przyrost slaby.
Ale dzwonil ze rozne juz wyniki widzial i mam powtórzyć w poniedzialek..
Nieciekawie znowu...
Verona26
U mnie 25 będzie 10.dpo Ale raczej u mnie nic z tego, kompletnie nie liczę na ten cykl [emoji4]
Dziewczyny, czy testowanie 11 dni po owulacji ma sens? Jeśli tak, to testuje 25ego [emoji85]
Karolina94
Mi wyszla delikatna kreska 10dpoDziewczyny, czy testowanie 11 dni po owulacji ma sens? Jeśli tak, to testuje 25ego
Rudaa94
Dziewczyny, czy testowanie 11 dni po owulacji ma sens? Jeśli tak, to testuje 25ego
Oby szybko zlecialo ja to juz nie wiem co mam myslec. Wczoraj zdychalam na prawy jajnik, dzis mi pulsuje lewy i srodek. Ja zwariuje do tego czasu. Dobrze ze ferie sie zaczely to moze troche odciagnie mnie to od myslenia. Jeszcze wieczorem ostatni test owulacyjny zrobie. Meza juz nie zaciagne dzis bo po wczorajszych przytualnkach kolano mi sie odzywac zaczelo znowu ale Boze dopomoz zeby sie udalo. W poniedzialek do gina. Tylko nie wiem do ktorego isc bo mam umowionych dwoch
Rudaa94
Mam nadzieje ze sie zdziwiszU mnie 25 będzie 10.dpo Ale raczej u mnie nic z tego, kompletnie nie liczę na ten cykl [emoji4]
Jak na razie jeszcze nie ma, więc pewnie będzie podobnie jak w środę. Masakra z tym czekaniem, nie wiedzą że człowiek siedzi jak ja szpilkach czy cooooo Nie planowałam robić kolejnej, chyba że dzisiejszy wynik da mocno do myślenia...Emenemsy dzisiaj wyniki też beda tak późno? A planujesz jeszcze raz zrobić bete, czy kończysz na dwóch? Bo ja się zastanawiam czy jeszcze jutro dla pewności nie podjechać
Matka. Wariatka
Zrób jutro rano z pierwszego moczu i zobaczmy co tam się dzieje z tego co pamiętam to Twój pierwszy cykl starań po tabletkach anty tak?Może ta kreska na teście to oszustwo i nie chce sie rozczarować
reklama
Verona26
Sam nie wiem życie bardziej uciesze czy zmartwie przez tego cyca mojego...
Mam nadzieje ze sie zdziwisz