Mrufka®®®
Fanka BB :)
Ok trzymam kciuki !Na zdjęciu trochę tak wygląda. Na żywo są identyczne. Ale zrobię jeszcze po południu jak zawsze żeby się przekonać czy naprawdę wszystko ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok trzymam kciuki !Na zdjęciu trochę tak wygląda. Na żywo są identyczne. Ale zrobię jeszcze po południu jak zawsze żeby się przekonać czy naprawdę wszystko ok
U mnie zaczyna się chyba etap poszukiwania zagubionych objawów ciążowych ( pomimo negatywnego testu). A mianowicie wydaje mi się że czuje lekkie mrowienie w sutkach ,tak jakby pod nimi ( z wyglądu nic się nie zmieniły )
Nie mam pojęcia haha a może masz owulację z dwóch jajników [emoji322][emoji322]
Bardzo prawdopodobne [emoji41][emoji1364] Ja tak miałam, pisałam nawet tu że 2 dni testy owu wychodziły z bardzo tlusta krecha, a wczoraj na usg okazało się że z 2 jajników jajeczka pekly [emoji16]
Ja z kolei jak tylko wyczytam o jakimś "nowym" objawie ciąży to zaraz się go doszukuje. Metaliczny posmak w ustach-o tak, czuje. Ból zęba-o tak, boli jakbym wyczytała ze objawem ciąży jest porost łusek, albo zmiana koloru oczu to pewnie i to bym zauważyłaU mnie zaczyna się chyba etap poszukiwania zagubionych objawów ciążowych ( pomimo negatywnego testu). A mianowicie wydaje mi się że czuje lekkie mrowienie w sutkach ,tak jakby pod nimi ( z wyglądu nic się nie zmieniły )
Haha ja też tak mam teraz @kiwaczka89 napisała że boli ją prawy jajnik to co mój zrobił właśnie w tym momencie zakułJa z kolei jak tylko wyczytam o jakimś "nowym" objawie ciąży to zaraz się go doszukuje. Metaliczny posmak w ustach-o tak, czuje. Ból zęba-o tak, boli jakbym wyczytała ze objawem ciąży jest porost łusek, albo zmiana koloru oczu to pewnie i to bym zauważyła
Haha. Póki co lepiej nam wychodzą jakieś czary z tymi objawami niż robienie bachorkówHaha ja też tak mam teraz @kiwaczka89 napisała że boli ją prawy jajnik to co mój zrobił właśnie w tym momencie zakuł
Bardzo prawdopodobne [emoji41][emoji1364] Ja tak miałam, pisałam nawet tu że 2 dni testy owu wychodziły z bardzo tlusta krecha, a wczoraj na usg okazało się że z 2 jajników jajeczka pekly [emoji16]
helloł, u mnie po staremu. Owu niby zakończona a jajnik prawy dalej pobolewa. W przyszły weekend powinnam dostać okres, także na nic się nie nastawiam w tym miesiącu, bo boboseksów za dużo nie było.
O co chodzi z tym wiesiołkiem? herbatke trzeba pić na płodność czy to sąjakieś tabletki? Sprawdza się to w ogóle?