HappyBabyMama
Fanka BB :)
Smerfetka ja calutką ciaze miałam sikanie straszne najpierw hormony potem ucisk na pęcherz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzieisjszy wyglada jak pozytyw. Działaj dzisiaj chociaż teoretycznie masz na to 12-36 h. Mnie wczoraj kłuł cały dzień jajnik aż promieniował do nogi ale test pozytywny był dzień wcześniej.
Ja miałam wczoraj wieczorem to samo. Nogi A raczej takie mega rwanie nog aż spać nie mogłam. A pozytywny też dzień wcześniej [emoji4] 2 h przed rwanie nóg Przytulanki więc może, może... [emoji848][emoji16]
Wszystko przetrwamSmerfetka ja calutką ciaze miałam sikanie straszne najpierw hormony potem ucisk na pęcherz
Aktualnie 13 dc przy cyklach 27-28 dni. Przytulanki cały weekend, poniedziałek rano (dla dobrego rozpoczęcia tygodnia) i wczoraj. Nie nastawiam się ale w następnym cyklu spróbuje monitorowania u gina.No O być może tak. Który masz dzień cyklu Kochana? Wcześniej jakieś stosunki były?
Aktualnie 13 dc przy cyklach 27-28 dni. Przytulanki cały weekend, poniedziałek rano (dla dobrego rozpoczęcia tygodnia[emoji39]) i wczoraj. Nie nastawiam się ale w następnym cyklu spróbuje monitorowania u gina.
No to my wczoraj wieczorem. W nocy zaczal kluc jajnik, dzis nie ruszam sie z wyra. Czuje sie jak na drugi okres. Wczoraj nawet nic nie jadlam, bo mi niedobrze bylo.
Sprawdzę to jestem w 22dcNigdy nie brałam tabletek anty więc nie mam pojęcia jak to po nich jest [emoji4] Ale dużo dziewczyn tu pisało że czesto zachodzi się od razu w pierwszym cyklu po odstawieniu [emoji4]
Verona udało się jednak wczoraj napaść męża nie balas się go już Hahah wiem wiem słownik ci przekręcił. Właśnie ciekawe czy ten ból jest związany z pęknięciem pęcherzyka czy ze zmianami hormonalnymi czy to otrzewna jest podrażniona