reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

To są właśnie dziady! [emoji23][emoji23][emoji23]
wiem że internet to nie jest miejsce do prywatnych wywodów ale musze ponarzekać.. Wczoraj miałąm ochote na małe co nieco z mężem. Mąż grał na kompuetrze z kumplami. Ubrałam sexi bielizne i zrobiłam sobie zdjęcie które wysłałam mężowi. A ten mi odpisałam "chwilka". No to spoko- czekam. Po 10 minutach przebrałąm się w piżame, a po 15 minutach mężu przyszedł.. Oczywiście powiedziałam mu że wybrał kumpli niż mnie więc ma spadać, a ten że "jego kumple aurat mieli coś do wygrania i on ich nie mógł zostawić"... jprdl, co za dzban.

reklama
Ja już kupiłam winko i krewetki na wieczór. Mąż zrobił obiad i ogarnął chałupę żeby już po usypianiu synka móc się zająć tylko ważnymi rzeczami [emoji6]. Pierwszy raz mamy okres okołooulacyjny że nic się nie dzieje... Mam tylko małego stresa bo mąż idzie do dentysty, mam nadzieję że nie będzie go nic bolało na tyle żeby olać przytulanki.

Ja już kupiłam winko i krewetki na wieczór. Mąż zrobił obiad i ogarnął chałupę żeby już po usypianiu synka móc się zająć tylko ważnymi rzeczami [emoji6]. Pierwszy raz mamy okres okołooulacyjny że nic się nie dzieje... Mam tylko małego stresa bo mąż idzie do dentysty, mam nadzieję że nie będzie go nic bolało na tyle żeby olać przytulanki.

No ja tez moze dzis sie cos postaram zeby wykrzesac jeszcze choc troche energii :)
Chociaz pewnie i tak wyjdzie na to ze sie przelicze i caly moj wysilek szlag trafi :)

Mnie klul przy
Dwóch równych kreskach [emoji4] Jak miałam testową ciemniejsze od kontrolnej to kłuł mnie drugi i czułam typowy ból owulacyjny w podbrzuszu [emoji4]
W takim razie wychodzi na to,że moja owulacja była wcześniej😢 Wczorajszy test owu jeszcze jaśniejszy niż poprzedni a kłucie i ból jajników miałam w sobotę i niedzielę.

reklama
Do góry