reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Hejka, może która będzie wiedziała w poniedziałek po poludniu miałam bete 27, dzisiaj rano 97, przyrost jest ok. Ale progesteron mam 17 czy wynik jest ok w ciąży? Czy za mało?

Do bety są kalkulatory na necie wpisz sobie ale wyglada prawidłowo. Beta powinna się podwoić co 48 h. Nad progesteronem się nie znam ale przy zapłodnieniu powinien być Ok 8

Nigdy nie brałam tabletek anty więc nie mam pojęcia jak to po nich jest [emoji4] Ale dużo dziewczyn tu pisało że czesto zachodzi się od razu w pierwszym cyklu po odstawieniu [emoji4]
Ciężko jest mi to stwierdzić. Zaczęłam starania jeszcze przed wystąpieniem plamienia z odstawienia. Śluz jakby płodny miałam od tamtego czasu około 3-4 razy.
U mnie sytuacja jest skomplikowana, bo po odstawieniu antykoncepcji mój cykl mógł się rozregulować.
Dzisiaj jest już 5 raz kiedy leci ze mnie dużo śluzu i nie wiem jak to interpretować.
Tydzień temu miałam śluz z krwią i brązowe plamienie przez 3 dni.
Wszystko jest dziwne.

wiem że internet to nie jest miejsce do prywatnych wywodów ale musze ponarzekać.. Wczoraj miałąm ochote na małe co nieco z mężem. Mąż grał na kompuetrze z kumplami. Ubrałam sexi bielizne i zrobiłam sobie zdjęcie które wysłałam mężowi. A ten mi odpisałam "chwilka". No to spoko- czekam. Po 10 minutach przebrałąm się w piżame, a po 15 minutach mężu przyszedł.. Oczywiście powiedziałam mu że wybrał kumpli niż mnie więc ma spadać, a ten że "jego kumple aurat mieli coś do wygrania i on ich nie mógł zostawić"... jprdl, co za dzban.

Hahhah przepraszam ale zabawnie to opisałaś :) i tak podziwiam ze przy znajomych możecie ;)

reklama
Zobacz załącznik 1068910
Gorne 2 wczorajsze, dolny dzisiejszy sprzed paru chwil.

I teraz jak to interpretowac?
Dzis mnie jajnik kluje i wgl wole nie wstawac z wyra.

Dzieisjszy wyglada jak pozytyw. Działaj dzisiaj chociaż teoretycznie masz na to 12-36 h. Mnie wczoraj kłuł cały dzień jajnik aż promieniował do nogi ale test pozytywny był dzień wcześniej.

Do góry