A badalas tez proga Emenemsy?Nie masz podanych norm przy wyniku? U mnie były na wynikach, dla pierwszego trymestru 11-44,3
reklama
Nie mierzyłam i nie mierzę temp, więc ciężko mi powiedzieć cokolwiek :/Ja też się obawiam bo cały czas kluje mnie brzuch. Niby to normalne, ale niepokojące.. A mierzysz temp? Bo kurczę kilka dni temu co bym nie zmierzyła to 37,1 -37,2 a od wczoraj spadki do 36,6 a nawet 36,4Nie wiem czy to normalne, strasznie się stresuje:/ W pierwszej ciąży w ogóle nie mierzylam, więc nie wiem jak to jest ..
Z jutrzejszą betą planuję zrobićA badalas tez proga Emenemsy?![]()
@Paloma_85 tzn z tą temp to regularnie nie mierzę, czasami wyrywkowo w trakcie cyklu na czoleNie mierzyłam i nie mierzę temp, więc ciężko mi powiedzieć cokolwiek :/
Z jutrzejszą betą planuję zrobić![]()
MamaBuni
Fanka BB :)
Ktoś tu kiedyś dobrze napisał,że mogło by bys jak w simsach po przytulankach fanfary i jesteś w ciążyKurde a mi się tak ciągnie do tej owulacji...Zawsze ten czas mi tak szybko leciał a teraz? Ciaaaaagnieeeee się i ciaaagnieee. Szkoda że nie mamy cykli tak 5 dniowych np nie? Rach ciach i wiadomo od razu czy się zaszło czy nie. A tak miesiąc prawie czekać to katorga jakaś!
![]()

[emoji1787] padłamKtoś tu kiedyś dobrze napisał,że mogło by bys jak w simsach po przytulankach fanfary i jesteś w ciąży[emoji16][emoji23]
MamaBuni
Wychodzi na to,że większość z nas powinna być w zakładzie zamkniętym
Na początku starań też miałam takie sny.Ale teraz mój je przejął... ostatnio R obudził mnie w nocy i mówi
" Kotuś śniło mi się jak mamy zrobić aby nam się udało"

Na początku starań też miałam takie sny.Ale teraz mój je przejął... ostatnio R obudził mnie w nocy i mówi
" Kotuś śniło mi się jak mamy zrobić aby nam się udało"

Ale dzisiaj wysikalam piękne dwie krechy... We śnie
Co dziwne mój mąż także...
Myślicie że mam się z Wami szykować na ten oddział w psychiatryku? [emoji848][emoji19]
wiola0904
hmmm. musze tu stanac w obronie mezawiem że internet to nie jest miejsce do prywatnych wywodów ale musze ponarzekać.. Wczoraj miałąm ochote na małe co nieco z mężem. Mąż grał na kompuetrze z kumplami. Ubrałam sexi bielizne i zrobiłam sobie zdjęcie które wysłałam mężowi. A ten mi odpisałam "chwilka". No to spoko- czekam. Po 10 minutach przebrałąm się w piżame, a po 15 minutach mężu przyszedł.. Oczywiście powiedziałam mu że wybrał kumpli niż mnie więc ma spadać, a ten że "jego kumple aurat mieli coś do wygrania i on ich nie mógł zostawić"... jprdl, co za dzban.
Smerfetka94
Ide na 22.00@Smerfetka94 idziesz dziś do lekarza?
reklama