reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ja też się obawiam bo cały czas kluje mnie brzuch. Niby to normalne, ale niepokojące.. A mierzysz temp? Bo kurczę kilka dni temu co bym nie zmierzyła to 37,1 -37,2 a od wczoraj spadki do 36,6 a nawet 36,4 😐 Nie wiem czy to normalne, strasznie się stresuje:/ W pierwszej ciąży w ogóle nie mierzylam, więc nie wiem jak to jest ..
Nie mierzyłam i nie mierzę temp, więc ciężko mi powiedzieć cokolwiek :/

A badalas tez proga Emenemsy?:)
Z jutrzejszą betą planuję zrobić :)

Kurde a mi się tak ciągnie do tej owulacji... 🙄 Zawsze ten czas mi tak szybko leciał a teraz? Ciaaaaagnieeeee się i ciaaagnieee. Szkoda że nie mamy cykli tak 5 dniowych np nie? Rach ciach i wiadomo od razu czy się zaszło czy nie. A tak miesiąc prawie czekać to katorga jakaś! 😂
Ktoś tu kiedyś dobrze napisał,że mogło by bys jak w simsach po przytulankach fanfary i jesteś w ciąży😁😂

Wychodzi na to,że większość z nas powinna być w zakładzie zamkniętym 😂 😂 😂 😂 😂
Na początku starań też miałam takie sny.Ale teraz mój je przejął... ostatnio R obudził mnie w nocy i mówi
" Kotuś śniło mi się jak mamy zrobić aby nam się udało"😄

Ale dzisiaj wysikalam piękne dwie krechy... We śnie
Co dziwne mój mąż także...
Myślicie że mam się z Wami szykować na ten oddział w psychiatryku? [emoji848][emoji19]

wiem że internet to nie jest miejsce do prywatnych wywodów ale musze ponarzekać.. Wczoraj miałąm ochote na małe co nieco z mężem. Mąż grał na kompuetrze z kumplami. Ubrałam sexi bielizne i zrobiłam sobie zdjęcie które wysłałam mężowi. A ten mi odpisałam "chwilka". No to spoko- czekam. Po 10 minutach przebrałąm się w piżame, a po 15 minutach mężu przyszedł.. Oczywiście powiedziałam mu że wybrał kumpli niż mnie więc ma spadać, a ten że "jego kumple aurat mieli coś do wygrania i on ich nie mógł zostawić"... jprdl, co za dzban.
hmmm. musze tu stanac w obronie meza :) wczoraj mialas ochote na male co nie co z mezem... a jesli on tej ochoty nie mial? przeciez ma prawo... ma prawo nie miec sily, byc zmeczony, ot, ma prawo pograc z kolegami w gre :D czasem wywieramy chyba na naszych panach zbyt duza presje po prostu... nasza psychika dziala inaczej niz ich. my planujemy sobie w glowie cos od rana, hehe, zrobimy kolacje, przebierzemy sie w sexi ciuszka, potem wyobrazamy sobie upojna noc, najchetniej zakonczona 2 kreseczkami na tescie :) a jak nam nie wyjda nasze plany to strzelamy focha... a dla nich to niestety tak nie dziala, hehe. wiem po sobie, ze najlepiej wyluzowac, dac mu troszke swobody, nie naciskac... jesli cos robi, ja poczekam... 10 minut mnie nie zbawi. nie zrobie awantury, bo wtedy nic z tego nie bedzie, on poczuje ze wywieram na nim presje... ba, pojde do lazienki nawet jeszcze sie "podrasowac", korona z glowy mi nie spadnie a wiem, ze nie robiac scen, wyrzutow itd czeka nas naprawde fajna noc a i byc moze jeszcze fajniejszy poranek. dziewczyny, szkoda czasu na nerwy, fochy, szukanie winy w panach. to nie sa maszynki do produkcji dzieci, my przeciez tez nie zawsze mamy ochote na przytulanki, mamy gorsze dni... i nawet jesli to nie byly te dni a zwykla chec to czasem warto dac mu chwilke i poczekac bo mozemy zyskac w ten sposob wiele wiecej :)

reklama
20200116_100525.jpg

Gorne 2 wczorajsze, dolny dzisiejszy sprzed paru chwil.

I teraz jak to interpretowac?
Dzis mnie jajnik kluje i wgl wole nie wstawac z wyra.

Do góry