Matka. Wariatka
Fanka BB :)
Mówiłam że będzie git? Leć do doktora i dawaj znac koniecznie co tam powiedzialBeta 17
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mówiłam że będzie git? Leć do doktora i dawaj znac koniecznie co tam powiedzialBeta 17
To mi gin powiedziała że AMH w 2-3 dniu cykluSmerfetka No to przyrost prawidłowy super.
Amh nie tzreba robić w konkretnym dc możesz zrobić kiedy chcesz nawet jak zażywasz hormony. Na ten wynik nic nie wpływa podobno. Nie musisz być tez naczczo. Niedawno robiłam tez mam za chwile 33 lata
Cytologię mam ale czystości pochwy nie , nawet nie wiedziałam że jest coś takiegoA masz może zrobione badanie czystości pochwy, i te na chlamydie, cytologię? Mnie pierwsze co to ginekolog te właśnie badania zaleciła zrobić.
Trzymamy kciuki za Ciebie i kropeczkęHej.
Miałam Wam tu nie zaśmiecać takimi problemami wątku ale myślę, że należą się wyjaśnienia ciszy z mojej strony.
Jak już pisałyśmy o tym tutaj mnóstwo razy, 2 kreseczki to dopiero początek.
Wczoraj po wizycie przepłakałam cały dzień :/ Kropka ma 3mm i bijące serduszko ale obok jest ogromny krwiak, który może zabrać to szczęście Jestem przykuta do łóżka , nawet oddychać mam delikatnie, nie stresować się i mieć nadzieję..
Także trzymam za Was wszystkie mocno kciuki i podczytuję w wolnej chwili, odezwę się pewnie po wizycie prywatnej w przyszłym tygodniu, chyba że coś się szybciej wyjaśni
Zawsze warto się starać, na pewno nie zaszkodzi[emoji6]
Ja robię testy do pierwszego pozytywnego (nie mam wątpliwości, bo wtedy krecha jest od razu, wyrazniejsza niż testowa) i wtedy przez najbliższe 3 dni przytulanki codziennie, jeśli jest taka możliwość. Kilka dni przed owu (bazuję na apce, bo terminy fajnie mi się pokrywają) przytulanki co drugi dzień.
Testów owu używam od trzech cykli i dużo mi to daje, bo wiem, kiedy owu rzeczywiście jest, nie muszę się domyślać, badać śluzu, czy mierzyć temperaturę.
Fakt, że termin pokrywa mi się z tym, co pokazuje apka niczego nie zmienia. Moja przyjaciółka zaczęła robić testy i okazało się, że zupełnie jej się nie pokrywało z tym, co pokazywał kalendarzyk.
mi też o tym AMH w 3 -5 dcTo mi gin powiedziała że AMH w 2-3 dniu cyklu
To mi gin powiedziała że AMH w 2-3 dniu cyklu [emoji848]
Dziewczyny wiem że kobiet się o wiek nie pyta ale z czystej ciekawości chciałam wiedzieć jaki przedział wiekowy tutaj mamy ja pod koniec tego roku skończę 27 lat
Czy ktoś jeszcze ma dzisiaj 14 dc czy tylko ja?