@Smerfetka94 czekamy na wyniki
reklama
MamaBuni
Fanka BB :)
no ja tu widzę delikatna kreskę. Jedź na bete
U mnie to kiełkowało przez ostatnie trzy lata chciałam zaraz po ślubie ale mąż miał wymówki- że wakacje, moja nowa praca, remont ect... potem jak już był chętny to pojawiły się problemy typu: hashimoto, polip endometrialnyJa mam 29 i nie wiem jakim cudem przeszłam w kilka miesięcy od „dziecko może za 5 lat” do „dajcie mi je natychmiast” zegar biologiczny to jednak prawda...
Z perspektywy czasu myślę że zrobiłam za późno „przegląd człowieka”...
A dziś miałam różowy śluz boje się że to problem z jakimś hormonem i ciałko żółte nie domaga (19dc na 27)
Jeżeli ta z dzisiaj jest na dole to wydaje mi się ciut ciemniejszaAle czy ta kreska z dzisiaj nie jest jaśniejsza od wczorajszej?
kasiaa91
Może to jakieś uszkodzenie mechaniczne i normalny śluz wymieszany z krwią?...
A dziś miałam różowy śluz boje się że to problem z jakimś hormonem i ciałko żółte nie domaga (19dc na 27)
To może się zdarzać i nie jest groźne - tylko niepokojące dla nas
MamaBuni
33Dziewczyny wiem że kobiet się o wiek nie pyta ale z czystej ciekawości chciałam wiedzieć jaki przedział wiekowy tutaj mamy ja pod koniec tego roku skończę 27 lat
Kasiam13161
Ja to mam dzisiaj ochote isc spac i nie wstawac przespac to wszystko
Jak juz sie umowilam do gin to musialam dostac @ a przez te grype znowu nie pojde na badania masakra
Juz sama jie wiem co robic chyba pogadam jutro z gin zeby mi dal cos na te miesiaczki przedluzajace sie i moze te badania zrobie prywatnie i juz
Jak juz sie umowilam do gin to musialam dostac @ a przez te grype znowu nie pojde na badania masakra
Juz sama jie wiem co robic chyba pogadam jutro z gin zeby mi dal cos na te miesiaczki przedluzajace sie i moze te badania zrobie prywatnie i juz
Oby bo naczytałam się że to kwestia progesteronu,który idę badać w piątek.Może to jakieś uszkodzenie mechaniczne i normalny śluz wymieszany z krwią?
To może się zdarzać i nie jest groźne - tylko niepokojące dla nas
Jakaś jestem niedorobiona ostatnio....łatwo łapie dołki
Nie koniecznie w obu ciążach 3/4 dni przed @ beta była poniżej 5 a 2/3 dni po już 100-400.Wg mnie beta nie pozostawia złudzeń, no chyba że mocno owulacja sie przesunela
reklama
kiwaczka89
Hejka ;]
wczoraj mnie nie było a tu tyle postów- wow!!!
gratuluje kolejnych II kreseczek ;] jakoś styczeń jest dla nas łaskawy i sporo nowych mam z tego forum się wykluje
U mnie ten cykl spisuje na straty. Z mężem tylko na początku owu się poprzytulaliśmy a później... no cóź, komputer i granie do nocy ;/ Także nawet nie kupuje testów bo nie mam po co, @ w tym miesiącu na pewno przyjdzie.
wczoraj mnie nie było a tu tyle postów- wow!!!
gratuluje kolejnych II kreseczek ;] jakoś styczeń jest dla nas łaskawy i sporo nowych mam z tego forum się wykluje
U mnie ten cykl spisuje na straty. Z mężem tylko na początku owu się poprzytulaliśmy a później... no cóź, komputer i granie do nocy ;/ Także nawet nie kupuje testów bo nie mam po co, @ w tym miesiącu na pewno przyjdzie.