reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ja mam 29 i nie wiem jakim cudem przeszłam w kilka miesięcy od „dziecko może za 5 lat” do „dajcie mi je natychmiast” 😂 zegar biologiczny to jednak prawda...
U mnie to kiełkowało przez ostatnie trzy lata😣 chciałam zaraz po ślubie ale mąż miał wymówki- że wakacje, moja nowa praca, remont ect... potem jak już był chętny to pojawiły się problemy typu: hashimoto, polip endometrialny😤
Z perspektywy czasu myślę że zrobiłam za późno „przegląd człowieka”...
A dziś miałam różowy śluz boje się że to problem z jakimś hormonem i ciałko żółte nie domaga (19dc na 27)🥺😖

Ja to mam dzisiaj ochote isc spac i nie wstawac przespac to wszystko 😥😥

Jak juz sie umowilam do gin to musialam dostac @ a przez te grype znowu nie pojde na badania masakra
Juz sama jie wiem co robic chyba pogadam jutro z gin zeby mi dal cos na te miesiaczki przedluzajace sie i moze te badania zrobie prywatnie i juz

reklama
Hejka ;]
wczoraj mnie nie było a tu tyle postów- wow!!!
gratuluje kolejnych II kreseczek ;] jakoś styczeń jest dla nas łaskawy i sporo nowych mam z tego forum się wykluje :)

U mnie ten cykl spisuje na straty. Z mężem tylko na początku owu się poprzytulaliśmy a później... no cóź, komputer i granie do nocy ;/ Także nawet nie kupuje testów bo nie mam po co, @ w tym miesiącu na pewno przyjdzie.

Do góry