Smerfetka94
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale nie miałaś monitoringu i nie masz 100% pewności że owu się nie przesunęła.@olaaa7 patrzac na to troszk inaczej..
W pazdzierniku bete robilam 4 dni po @ byla 7, gdyby teraz bylo ok to tego samego dnia wynosila by ok 30 to jest troche roznicy
No chyba będzie trzebaTo może się poswieccie jeszcze 1 dzień
W tym roku skończę 29, pierwsze dziecko urodziłam mając 21 lat. Czas na rodzeństwoDziewczyny wiem że kobiet się o wiek nie pyta ale z czystej ciekawości chciałam wiedzieć jaki przedział wiekowy tutaj mamy ja pod koniec tego roku skończę 27 lat
Wiosną stuknie mi 32 lata Nie wiem jak to się stało że nie tule jeszcze różowego bobasaDziewczyny wiem że kobiet się o wiek nie pyta ale z czystej ciekawości chciałam wiedzieć jaki przedział wiekowy tutaj mamy ja pod koniec tego roku skończę 27 lat
Ja mam 29 i nie wiem jakim cudem przeszłam w kilka miesięcy od „dziecko może za 5 lat” do „dajcie mi je natychmiast” zegar biologiczny to jednak prawda...Wiosną stuknie mi 32 lata Nie wiem jak to się stało że nie tule jeszcze różowego bobasa
Dobry znakU mnie dziś 3 dzień odrzucenia od kawy.
Dziewczyny wiem że kobiet się o wiek nie pyta ale z czystej ciekawości chciałam wiedzieć jaki przedział wiekowy tutaj mamy ja pod koniec tego roku skończę 27 lat
U mnie wręcz przeciwnie. Mogę pić tylko kawę cały dzieńU mnie dziś 3 dzień odrzucenia od kawy.