ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Szkoda że te kalkulatory zazwyczaj pokazują cykl max 40 dni . Mi by się przydał jakiś bardziej rozbudowany [emoji28]
Mi również [emoji23][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szkoda że te kalkulatory zazwyczaj pokazują cykl max 40 dni . Mi by się przydał jakiś bardziej rozbudowany [emoji28]
Mi się w sierpniu uruchomiło. Chęć na drugie. Staraliśmy się na urlopie, byłam przekonana że jestem w ciąży ale dupa blada. Dół ogromny. Wpadłam po tym w obsesję. Na początku mój mąż powiedział że nie chce jeszcze. Że teraz jest super, zebysmu poczekali jeszcze ( On ma dużą różnicę wieku między bratem i mówi że to spoko). Później synek zachorował bardzo, musiał z nami spać bo dawałam mu wziewy na duszności, a na kolejny cykl przyjechała teściowa [emoji1787][emoji1787] więc ten cykl to tak naprawdę pierwszy od sierpnia w którym się staram czynnie w okolicach owu [emoji2960][emoji6] teraz mąż jest na tak [emoji16][emoji16][emoji3] święta z małą chrzesnicą mu pomogły się zdecydować [emoji3]Hahaha taaak u mnie "nieeee nie mam czasu/pieniedzy/miejsca na drugie dziecko". Nagle coś klikneło, jakaś zapadka w mózgu się uruchomiła i jeb "chce dziecko tu i teraz" [emoji2]
Ja dziś zrobiłam ostatni test owulacyjny. Widzę po nich że jednak była . Zrobiliśmy co mogliśmy teraz tylko czekanie pozostało [emoji85]
Ja polecam aplikache clue
U mnie chyba 12.01 była . Też mam doła już właśnie :/U mnie identyczna sytucaja,owy najprawdopodniej była 10.01, ale dzisiaj mam jakiegos dola, ze nic z tego, ze tak to się ciągnie. Ani @ ani nic Zobacz załącznik 1068533
Dziewczyny wiem że to może zabrzmi fatalnie ale jestem przeciwnikiem plastiku no i z testami mi bardzo nie po drodzę[emoji51] zrobiłam tylko 4 testy ciążowe w przeciągu roku[emoji15] choć co cykl świruje. Jeśli się nie uda teraz to zakupie testy OWU. Wcześniej prowadziłam tylko kalendarzyk i obserwowałam śluz + wizyty u gina.
Tak byłam przekonana że śluz mi powie prawdę.... teraz szukam czegoś sprawdzonego. Polecicie coś świerzej w tym temacie? Coś skutecznego, sprawdzonego niekoniecznie taniego.
Wiem jestem ekoświrem ale...źle się czuje jak dużo śmieci produkuje[emoji5]
Ja 25Dziewczyny wiem że kobiet się o wiek nie pyta ale z czystej ciekawości chciałam wiedzieć jaki przedział wiekowy tutaj mamy ja pod koniec tego roku skończę 27 lat
Gratulacje! Sypią się kreseczki. Oby pod koniec miesiąc też tak było [emoji3]Dzisiejszy test. Wyszedl od razu po zrobieniu :O Zobacz załącznik 1068536
Ja już sobie nic nie wracam. Nie nastawiam się na ten cykl. Bo kreska na teście się pojawiła. Były peztulance raz właśnie jak była równe z kontrolna. Dzisiaj mocniejsza od kontrolnej. A teraz robiłam właśnie w nocy bo chciałabym zobaczyć czy będzie stała mocna i dupa słabsza już... nie wiem teraz co myśleć czy już po owu czy jak? Zobacz załącznik 1068452