reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Miss właśnie coś poszukać [emoji4] Patrzyalam na mogę allegro Ale nie wiem jak się sprawują. Nigdy nie robiłam A teraz chciałabym spróbować [emoji4]
Ja kiedyś kupowałam (choć nie bardzo miałam samozaparcie je robić) w aptece internetowej Gemini. Pamiętam, że był spoko zestaw, kilka sztuk plus test ciążowy [emoji4]

No już mi trochę nie pasowało-bo taka była jakby nie wiedziała do końca o co chodzi- mówię jej jasno że beta hcg i jeszcze inne sobie robiłam jak już mnie kula:-) ona coś tam do siebie poszeptala, no słyszałam że coś tam o estradiol mówi ale nie do mnie bezpośrednio, posprawdzala w telefonie ,cena okolo 30 zl i patrzę na wynik a tu estradiol- coprawda pracuje w tym centrum medycznym ale jak tam wpadnę to nie wiem co mi ślina na język przyniesie:-p
Estradiol mi na nic bo bada się do między 2 a 3 dniem cyklu:-)

Ja dzisiaj zrobiłam bete i godz później miałam okres, 36 dc 😛
Też bym już chciał zacząć nowy cykl,a tak to kompletnie nie wiem na czym stoję, najważniejsze że nic mi się tam nie utworzylo w sensie torbiel czy coś.a lekarz mówił że 2-3 cykle w roku mogą być takie zwariowane i niczego nie zwiastuja zlego:-)

A dziekuje:) Wg moich wyliczen na 9 wrzesnia, ale jest jeszcze bardzo wczesnie bo dzis dopiero termin @, beta z poniedzialku - 45, beta z dzis 196 wiec przyrost prawidłowy, na razie zero objawow ciazy [emoji85]
Ech, gdyby u nas wyszło to by był 19 września według OM.

Człowiek jednak głupi - jeszcze nie w ciąży (przynajmniej nic nie wiadomo), a ten już sobie wylicza termin porodu. Chore to.
Mamy tu jakiegoś psychiatrę?

Miss właśnie coś poszukać [emoji4] Patrzyalam na mogę allegro Ale nie wiem jak się sprawują. Nigdy nie robiłam A teraz chciałabym spróbować [emoji4]
Ja testy kupowalam wcześniej w Rossmanie, ale drogo to wychodziło, bo za 5 testow placilam okolo 19 zl a chcialam robic je codziennie. Teraz mam testy z allegro i jestem zadowolona.

reklama
Do góry