reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Miss właśnie coś poszukać [emoji4] Patrzyalam na mogę allegro Ale nie wiem jak się sprawują. Nigdy nie robiłam A teraz chciałabym spróbować [emoji4]
Ja kiedyś kupowałam (choć nie bardzo miałam samozaparcie je robić) w aptece internetowej Gemini. Pamiętam, że był spoko zestaw, kilka sztuk plus test ciążowy [emoji4]

No już mi trochę nie pasowało-bo taka była jakby nie wiedziała do końca o co chodzi- mówię jej jasno że beta hcg i jeszcze inne sobie robiłam jak już mnie kula:-) ona coś tam do siebie poszeptala, no słyszałam że coś tam o estradiol mówi ale nie do mnie bezpośrednio, posprawdzala w telefonie ,cena okolo 30 zl i patrzę na wynik a tu estradiol- coprawda pracuje w tym centrum medycznym ale jak tam wpadnę to nie wiem co mi ślina na język przyniesie:-p
Estradiol mi na nic bo bada się do między 2 a 3 dniem cyklu:-)

Ja dzisiaj zrobiłam bete i godz później miałam okres, 36 dc 😛
Też bym już chciał zacząć nowy cykl,a tak to kompletnie nie wiem na czym stoję, najważniejsze że nic mi się tam nie utworzylo w sensie torbiel czy coś.a lekarz mówił że 2-3 cykle w roku mogą być takie zwariowane i niczego nie zwiastuja zlego:-)

A dziekuje:) Wg moich wyliczen na 9 wrzesnia, ale jest jeszcze bardzo wczesnie bo dzis dopiero termin @, beta z poniedzialku - 45, beta z dzis 196 wiec przyrost prawidłowy, na razie zero objawow ciazy [emoji85]
Ech, gdyby u nas wyszło to by był 19 września według OM.

Człowiek jednak głupi - jeszcze nie w ciąży (przynajmniej nic nie wiadomo), a ten już sobie wylicza termin porodu. Chore to.
Mamy tu jakiegoś psychiatrę?

Miss właśnie coś poszukać [emoji4] Patrzyalam na mogę allegro Ale nie wiem jak się sprawują. Nigdy nie robiłam A teraz chciałabym spróbować [emoji4]
Ja testy kupowalam wcześniej w Rossmanie, ale drogo to wychodziło, bo za 5 testow placilam okolo 19 zl a chcialam robic je codziennie. Teraz mam testy z allegro i jestem zadowolona.

reklama
Do góry