reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ale masz tych pozytywów [emoji33] U mnie były cienie, wczoraj wyraźna kreska A dziś już jest mocniejsza od kontrolnej [emoji4] Mam nadzieję że teraz się uda. Nawet śluzu typowo plodnego nie mam jeszcze A testy mega pozytywne. Nie ogarniam [emoji16]
Testow owu nie powinno sie robic rano, moga wychodzic falszywie pozytywne, zrob dla upewnienia jeszcze wieczorem:)

Ja się ciągle zastanawiam pomiędzy Ovarin a Pregna start 🙄
ogolnie z poleceniami suplementow przed zajsciem w ciaze i witaminami juz w ciazy to jest tak, ze kazdy ginekolog poleca te firme, z ktora ma umowe niestety. my z kolezanka chodzimy do tej samej pani ginekolog, z tym ze ona ma termin na maj, ja na lipiec. i ja biore pregna plus bo pani doktor zalecila a Kasia bierze prenatal ktory zalecila jej 2 miesiace wczesniej niz mi. wiec zaciekawiona zapytalam moja pania doktor jaka jest roznica... i odpowiedziala szczerze, ze teraz ma umowe z pregna plus to poleca pregna plus :) u pana tabletki na stronie jest rozpisany sklad poszczegolnych lekow i suplementow dla kobiet planujacych ciaze. warto zerknac :)

Ale masz tych pozytywów [emoji33] U mnie były cienie, wczoraj wyraźna kreska A dziś już jest mocniejsza od kontrolnej [emoji4] Mam nadzieję że teraz się uda. Nawet śluzu typowo plodnego nie mam jeszcze A testy mega pozytywne. Nie ogarniam [emoji16]
Jak pozytywne to działaj tak czy siak. Ja zamierzam się tulic w tym cyklu jak tylko długo testy owu będą pozytywne 😃 a ten cykl jadę z grubej rury. Idę zaraz do apteki po jakieś suple, testy też dziś powinny już dotrzeć o ile kurier się nie zgubi po drodze 😉 mąż też zaczyna przygotowania na każdym tle i zobaczymy co z tego wyjdzie. Jak nie w tym cyklu to w następnym już na pewno się musi udać 😃

ogolnie z poleceniami suplementow przed zajsciem w ciaze i witaminami juz w ciazy to jest tak, ze kazdy ginekolog poleca te firme, z ktora ma umowe niestety. my z kolezanka chodzimy do tej samej pani ginekolog, z tym ze ona ma termin na maj, ja na lipiec. i ja biore pregna plus bo pani doktor zalecila a Kasia bierze prenatal ktory zalecila jej 2 miesiace wczesniej niz mi. wiec zaciekawiona zapytalam moja pania doktor jaka jest roznica... i odpowiedziala szczerze, ze teraz ma umowe z pregna plus to poleca pregna plus :) u pana tabletki na stronie jest rozpisany sklad poszczegolnych lekow i suplementow dla kobiet planujacych ciaze. warto zerknac :)
Hahaha no też tak właśnie pomyślałam, że lekarze polecają to za co mają aktualnie dodatkowa kasę 😂 tak czy siak raczej nie zaszkodzi ale do Pana tabletki zajrzę na pewno, dzięki za dobrą myśl bo nie wpadłam na to a często sobie czytam co tam pisze ciekawego 😃

Jak pozytywne to działaj tak czy siak. Ja zamierzam się tulic w tym cyklu jak tylko długo testy owu będą pozytywne [emoji2] a ten cykl jadę z grubej rury. Idę zaraz do apteki po jakieś suple, testy też dziś powinny już dotrzeć o ile kurier się nie zgubi po drodze [emoji6] mąż też zaczyna przygotowania na każdym tle i zobaczymy co z tego wyjdzie. Jak nie w tym cyklu to w następnym już na pewno się musi udać [emoji2]

Takie podejście do sprawy mi się podoba :)

Hahaha no też tak właśnie pomyślałam, że lekarze polecają to za co mają aktualnie dodatkowa kasę 😂 tak czy siak raczej nie zaszkodzi ale do Pana tabletki zajrzę na pewno, dzięki za dobrą myśl bo nie wpadłam na to a często sobie czytam co tam pisze ciekawego 😃

Ja wlasnie wrocilam obkupiona w cala artylerie z rossmana :D

Taki off topic: Wy tez boicie sie na zakupy wybrac, bo za duzo pozniej do domu trzeba targac ? ? ;) 3 torby i w sumie sama nie wirm co kupilam. :p i uwaga.... nie jest to spozywka.... wszystkim cos kupilam tzn psu i corce i w sumie cos małżowi.... ale sobie to tylko testy owu i ciazowe :D

reklama
Ja wlasnie wrocilam obkupiona w cala artylerie z rossmana :D

Taki off topic: Wy tez boicie sie na zakupy wybrac, bo za duzo pozniej do domu trzeba targac ? ? ;) 3 torby i w sumie sama nie wirm co kupilam. :p i uwaga.... nie jest to spozywka.... wszystkim cos kupilam tzn psu i corce i w sumie cos małżowi.... ale sobie to tylko testy owu i ciazowe :D
Dla siebie to widzę chyba jak większość stały zestaw :D

Do góry