reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Hm.. Tak czytam sobie o tych suplementach i w sumie Pan tabletka jako jedno z najwyżej ocenianich ma Omegamed optima forte. Ino to jest dla kobiet które są już w ciąży. Ma super skład i może to głupie ale starając się chyba moge brać witaminy dla ciężarnych nie? Czy jednak może nie 🤔

reklama
Mi w pierwszej ciąży dawał gin lutke "profilaktycznie".. wszystkim pacjentkom dawał, dlatego teraz boję się, że może jednak coś to dalo:/ No nic, poczekamy na wyniki proga. Udało mi się juz teraz podskoczyć na pobranie, więc wynik dziś wieczorem lub jutro rano :)

Ostatnia edycja:
Paczkomat mi.powi że paczuszka na mnie czeka. Niestety nie mogę wysłać po nią męża bo jak zobaczy te ilości testów to powie że zwariowałam [emoji1787] miejmy nadzieję że pokażą dwie krechy w tym miesiącu... Bo jak nie to... Zamówię w przyszłym znowu [emoji6][emoji6][emoji1745]

Paczkomat mi.powi że paczuszka na mnie czeka. Niestety nie mogę wysłać po nią męża bo jak zobaczy te ilości testów to powie że zwariowałam [emoji1787] miejmy nadzieję że pokażą dwie krechy w tym miesiącu... Bo jak nie to... Zamówię w przyszłym znowu [emoji6][emoji6][emoji1745]
Hahaha dokładnie tak! 😃 Kiedyś w końcu muszą wyjść pozytywne ❤️

Ale masz tych pozytywów [emoji33] U mnie były cienie, wczoraj wyraźna kreska A dziś już jest mocniejsza od kontrolnej [emoji4] Mam nadzieję że teraz się uda. Nawet śluzu typowo plodnego nie mam jeszcze A testy mega pozytywne. Nie ogarniam [emoji16]
No dlatego mówię że ciężko mi ogarnąć kiedy w końcu ta owulacja była. Od piątku biorę ovarin to może on coś namieszał . Nie wiem czy ma wpływ na testy owulacyjne.

Hm.. Tak czytam sobie o tych suplementach i w sumie Pan tabletka jako jedno z najwyżej ocenianich ma Omegamed optima forte. Ino to jest dla kobiet które są już w ciąży. Ma super skład i może to głupie ale starając się chyba moge brać witaminy dla ciężarnych nie? Czy jednak może nie 🤔

To wlasnie mi ginekolog polecal :) na miejscu dostepne 95 km ode mnie:D

Właśnie mam taki zamiar [emoji16] wykorzystać płodne do cna [emoji23][emoji23][emoji23] Jakoś nie nastawiam się na ten cykl, podchodze dobrego że co ma być to będzie
Jak pozytywne to działaj tak czy siak. Ja zamierzam się tulic w tym cyklu jak tylko długo testy owu będą pozytywne [emoji2] a ten cykl jadę z grubej rury. Idę zaraz do apteki po jakieś suple, testy też dziś powinny już dotrzeć o ile kurier się nie zgubi po drodze [emoji6] mąż też zaczyna przygotowania na każdym tle i zobaczymy co z tego wyjdzie. Jak nie w tym cyklu to w następnym już na pewno się musi udać [emoji2]

reklama
Ja wlasnie wrocilam obkupiona w cala artylerie z rossmana :D

Taki off topic: Wy tez boicie sie na zakupy wybrac, bo za duzo pozniej do domu trzeba targac ? ? ;) 3 torby i w sumie sama nie wirm co kupilam. :p i uwaga.... nie jest to spozywka.... wszystkim cos kupilam tzn psu i corce i w sumie cos małżowi.... ale sobie to tylko testy owu i ciazowe :D
Ja wczoraj poszłam do hebe po fluid . I tak to kupiłam jeszcze tusz do rzęs,płyn do higieny intymnej ,młodemu mydło zajki no i przy kasie ofkors test ciążowy 🙈 niestety obok było Pepco i weszłam na chwilę... Ledwo do domu dotaszczylam ta ich wielką torbę

Do góry