reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Właśnie mam taki zamiar [emoji16] wykorzystać płodne do cna [emoji23][emoji23][emoji23] Jakoś nie nastawiam się na ten cykl, podchodze dobrego że co ma być to będzie

Jak są chceci i siły to korzystajcie :) my ten cykl to korzystamy ile sie da, z reszta jak wspomnialam duzo sie zmienilo odkad nie ma strachu przed tym wszystkim :) nawet na pytanie co chce na obiad nie dostalam powaznej odpowiedzi 🙉 a myslalam ze to my az tak glupiejemy na tym punkcie 🤣

reklama
To wlasnie mi ginekolog polecal :) na miejscu dostepne 95 km ode mnie:D
Polecał przy staraniu się czy jak już się jest w ciąży? Niby to suplement ale przeczytałam, że niby nie powinno się brać takich gdy nie jest się w ciąży bo zapotrzebowania są inne 🙄 ale z drugiej strony przecież nie może zaszkodzić 😃 i u mnie dostępny w mieście obok. Jednak jestem skłonna po niego pojechać bo skład ma całkiem dobry

Ja wczoraj poszłam do hebe po fluid . I tak to kupiłam jeszcze tusz do rzęs,płyn do higieny intymnej ,młodemu mydło zajki no i przy kasie ofkors test ciążowy 🙈 niestety obok było Pepco i weszłam na chwilę... Ledwo do domu dotaszczylam ta ich wielką torbę

No właśnie wyprzedaze sa i mimo ze mloda ma od diabla ciuchow to kupilam pare rzeczy. Zaszlam do ccc to buciki kupilam dla kolezanki corki takie przejściowe skorzane. No bo ze 100 na 29.99 :D

Polecał przy staraniu się czy jak już się jest w ciąży? Niby to suplement ale przeczytałam, że niby nie powinno się brać takich gdy nie jest się w ciąży bo zapotrzebowania są inne 🙄 ale z drugiej strony przecież nie może zaszkodzić 😃 i u mnie dostępny w mieście obok. Jednak jestem skłonna po niego pojechać bo skład ma całkiem dobry

Kazał mi sie juz zaopatrzyc i brac. A dopiero zaczelismy starania w wigilie

Ja teraz jakoś na ludzi podchodze teraz. Na mega luzie [emoji16]
Jak są chceci i siły to korzystajcie :) my ten cykl to korzystamy ile sie da, z reszta jak wspomnialam duzo sie zmienilo odkad nie ma strachu przed tym wszystkim :) nawet na pytanie co chce na obiad nie dostalam powaznej odpowiedzi [emoji86] a myslalam ze to my az tak glupiejemy na tym punkcie [emoji1787]

reklama
Do góry