reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dziewczyny próbuje ogarnąć sytuacje i mnie to przerasta.
Wygląda to tak, w zeszłym miesiącu biochemiczna ale wszystko się oczysciło samo bez ingerencji lekarza. A teraz miałam okresu dostać niby w niedzielę ale wczwartek w poludnie sie pojawila krew ze sluzem, w piayek popołudniu się niby zaczęła @ rozkręcać i było więcej krwi, sobota też tak jakby sama krew ale nie szalone ilości (Chyba nawet ze dwa skrzepy miałam ale głowy nie dam bo krew była wgl pełną śluzu takiego ciągnącego) w niedzielę przez cały dzień jak kot naplakal i to praktycznie śluz z krwią taki różowy albo czerwony ale nie sama krew A dziś brązowe plamienia calutki dzień ale też w niewielkiej ilości. Pierwszy okres którego nie czułam w sensie zawsze 1/2 dzień zdycham bo brzuch boli A tu nic. W niedzielę jakieś klucia jakby w macicy ale przeszło już.
I teraz podpowiedzcie mi czy to poprostu słabszy okres bo po poronieniu czy zrobić tego testa bo się coś mogło poprzesuwac i okres ogarnął że zrobił fal start?
Ja tak mialam po biochemicznej.. sluz jakby plodny wymieszany z krwia. Jak sie okazalo tuz po mialam owulacje.. hormony zwariowaly i mialam wtedy dni plodne. Pani doktor juz w 9 dc na usg stwierdzila ze jestem po owulacji

reklama
Ale to miałaś w tym krwawieniu przy poronieniu czy w następnym? Bo u mnie jajeczko było w 10 dc 13mm i niby miałam mieć owulacje jakoś do końca tygodnia, i w niedzielę były bole jakby owulacyjne ale w takim razie @ się zaczęła w 12 dpo dlatego chce teraz testować pomimo krwawienia.
Ej ale to co okres będzie za 14 dni jeśli teraz śluz plodny i owulacja?

reklama
Do góry