reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
A ja mam zagadkę dropsa dziewczyny... moje cykle są jak w zegarku. 28-29 dni i trwają 5 dni. W tym cyklu przytulanki były świąteczne ;) teoretycznie trafione w owulacje (nie monitorowałam)... 5 stycznia miałam różowe plamienie (myślałam ze implantacyjne). Cycki urosły do niebotycznych rozmiarów (a z natury są małe). Byłam pewna na 100% ze to ciąża... tylko testy biel vizira 🙄
A tu nagle w sobotę 11 stycznia przylazla @ 🤔 i trwała do dzisiaj, do południa... była skąpa, bezbolesna i nie dawała o sobie zbytnio znać... 2,5 dnia... tylko tyle trwała... nigdy tak nie miałam...
Co o tym myślicie? Bo ja znowu zaczynam wariować... wiem ze nierzadko się zdarza, ze na początku ciąży kobiety miewają miesiączkę, ale jednak moje testy były białe...
Jedziemy na dokładnie tym samym wózku, to co testujemy rano? Ja trzymam kciuki za Ciebie, Ty za mnie ok? ^^

Taka mam sytuację!
20200113_222926.jpeg

reklama
A ja mam zagadkę dropsa dziewczyny... moje cykle są jak w zegarku. 28-29 dni i trwają 5 dni. W tym cyklu przytulanki były świąteczne ;) teoretycznie trafione w owulacje (nie monitorowałam)... 5 stycznia miałam różowe plamienie (myślałam ze implantacyjne). Cycki urosły do niebotycznych rozmiarów (a z natury są małe). Byłam pewna na 100% ze to ciąża... tylko testy biel vizira 🙄
A tu nagle w sobotę 11 stycznia przylazla @ 🤔 i trwała do dzisiaj, do południa... była skąpa, bezbolesna i nie dawała o sobie zbytnio znać... 2,5 dnia... tylko tyle trwała... nigdy tak nie miałam...
Co o tym myślicie? Bo ja znowu zaczynam wariować... wiem ze nierzadko się zdarza, ze na początku ciąży kobiety miewają miesiączkę, ale jednak moje testy były białe...
Plamienia w ciąży dotyczą oklo 30% kobiet, więc warto to sprawdzić. A to, ze test nie wyszedl, to jeszcze nic nie znaczy. Czasem wychodzą naprawdę późno... Ja bym poszła na bete:)

Do góry