reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama

Ja to testuje teraz codziennie. Mam zapis testówz Allegro , ale u mnie dziś 46dc a wizytę mam dopiero 25.01 [emoji22]
Nie wiem co się dzieje. Pierwszy raz mam hak pokręcony cykl.
Teraz testy owu wychodziły mi pozytywne 8i 9.01. Od 10.01 testy owu negatywne. Śluz wyglada na płodny. Ja chyba zwariuje w tym cyklu.

Ja to testuje teraz codziennie. Mam zapis testówz Allegro , ale u mnie dziś 46dc a wizytę mam dopiero 25.01 [emoji22]
Teraz testy owu wychodziły mi pozytywne 8i 9.01. Od 10.01 testy owu negatywne. Śluz wyglada na płodny. Ja chyba zwariuje w tym cyklu.
U mnie dziś 35 i test owu pozytywny 33 DC 🤷 także ja nie tracę nadziei jeszcze i męża cisnę ,zmęczony już biedak po tym cyklu 😈

U mnie cykle 26-28 dni. Chociaż w listopadzie 25 dc. W sobotę miałam 8 dc i taki ból z lewego jajnika,że szok, dzisiaj to samo raz w czas ale daje o sobie znać. Nie wiem czy to już owulacja. Im bardziej staram się wsłuchać w swój organizm tym bardziej świruje😔

Plamienie miałam jeszcze w czwartek po dwóch dniach skurczów w podbrzuszu i takiego klucia oraz mega wrażliwej skóry na piersiach - było jasnobrązowe i dwie kropelki krwi. Myślałam, że to było implantacyjne. Teraz jest znów, jasnobrązowe i różowa jakby woda na papierze. Tak jakby zaczynał się okres... Zaraz idę znów do łazienki sprawdzić, ale czuję, że ze mnie woda cieknie :(

EDIT: na podpasce jasnobrązowe plamienie skąpe, na papierze już coraz bardziej w kolorze brązowoczerwonym. To @.
I jak tam na froncie? Rozkręciło się czy może jednak ustalo?

reklama
Do góry