reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny a miałyście kiedyś takie plamienie (śluz podbarwiony krwią, wczoraj najpierw brązową a potem już normalną żywą) okołoowulacyjne ale bez żadnych innych objawów owu? Nie mam żadnych bóli jajników, podbrzusza, jedynie dziś ta kość przy dotyku. I od 2-3 dni miałam sucho. Nie wiem co myśleć. Pierwszy raz coś takiego mam.

Ja miałam dokładnie w owu i niestety zwiastowało to torbiel. Potem miałam uczucie pełności brzucha i ból jajników bliżej okresu ale ten nienprzychodzil długo.

No właśnie tak podejrzewam, że to są dwa różne badania i w internecie mi wyskakuje hsg. Ogólnie mi powiedział, że się od hsg odchodzi i zaczynają robić sono-hsg. Miałabym jechać do niego na dyżur i to trwa 5 minut i wszystko będzie jasne. Wiadomo, że 550 zł to sporo ale chciałabym mieć pewność, że zrobiłam wszystko. Oczywiście 'wina' może leżeć po stronie męża, ale i po obu? Kurde, może to znak, że akurat w środę on ma dyżur, a ja jestem w 7 dc??
Ja robiłam prywatnie 3tyg temu , tez pod rentgenem a wiec hsg. Polecam dwie nospy max i jeden ketonal godzinę przed. Nie czułam bólu . Dopiero na drugi dzień przy chodzeniu .

Poniosło mnie [emoji14] Tak więc tak, chyba jest nadzieja [emoji4] jeśli sprzedawca na allegro nie kłamał to dwa pierwsze są czułości 10 (zielony paskowy ten co wczoraj), trzeci to 25 z biedry
Zobacz załącznik 1067626

No pięknie [emoji16]gratuluje [emoji7][emoji7]
Tyle kresek tutaj ostatnio, ze łapie fluidy i czekam na swoje dwie krechy

reklama
Do góry