reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dla mnie bolesne było założenie cewnika na szyjkę. Takie nieprzyjemne szczypniecie tam w środku. Ale ogólnie do zniesienia. Badanie krótko trwa i myślę że warto sprawdzić czy jajowody są drożne :)
No właśnie jest ono na mojej liście badań, które muszę zrobić, aby zdiagnozować co u nas nie tak, ale naczytałam się na innym forum, że to ból taki jak okresowy tylko że mocniejszy 😅 i zwątpiłam, ale pewnie co osoba to opinia 😉

reklama
Mialam jechac do gina, ale baterie mi sie skonczyly i zasnelam. Teraz szybko w biegu musze sie uwijac zeby mloda odebrac a w międzyczasie cos w domu zrobic :D Gratuluje pozytywnych testow i bet :)

Każdy ma inny próg bólu. :)
Ja to miałam na początku grudnia i faktycznie pierw boki tylko zakładanie tego urządzenia na szyjke macicy, po prostu nie przyjemne bo to jest metalowe, a później sam zabieg to jeden porządny skurcz miesiączkowy i to wszystko. Gorzej jest później jak znieczulenie przestaje działać to 2 dni nie mogłam się wyprostować no i 3 dni po dostałam krwawien które wyglądało jak okres i trwało 2 dni

Ja to miałam na początku grudnia i faktycznie pierw boki tylko zakładanie tego urządzenia na szyjke macicy, po prostu nie przyjemne bo to jest metalowe, a później sam zabieg to jeden porządny skurcz miesiączkowy i to wszystko. Gorzej jest później jak znieczulenie przestaje działać to 2 dni nie mogłam się wyprostować no i 3 dni po dostałam krwawien które wyglądało jak okres i trwało 2 dni
*boli

reklama
Do góry