reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Hej, przepraszam Cię ale do prywatnego wątku już nikogo nie dodajemy z różnych względów, taka jest decyzja dziewczyn, ale zapraszamy do pisania tutaj na staraczkach I połowy, na pewno będziemy się udzielać [emoji846]
@aga.i.nieszka dodacie mnie tez do swojego wątku? Uciekam od staraczek z II połowy 2020. Przyjmiecie uchodźcę? :)

@KiedyPytam w ramach dbania o zdrowie wzięłam całe trzy dni zwolnienia, mimo że pani doktor chciała napisać do końca tygodnia. I tak o jeden dzień więcej niż planowałam, bo dziś chciałam pracować, a nie jeździć na testy 🙈 wiem, że to dalej podlega leczeniu, ale chyba zrobiłam mały postęp 🙈😂

@KiedyPytam w ramach dbania o zdrowie wzięłam całe trzy dni zwolnienia, mimo że pani doktor chciała napisać do końca tygodnia. I tak o jeden dzień więcej niż planowałam, bo dziś chciałam pracować, a nie jeździć na testy 🙈 wiem, że to dalej podlega leczeniu, ale chyba zrobiłam mały postęp 🙈😂
Jestem z ciebie dumna :)

reklama
Oho! To widzę masz tak jak ja.
Ja w końcu się zdecydowałam i od piątku idę na L4 już do porodu... 🙈 Nie wiem jak to wytrzymam. Ale niestety malutka tak się spieszy na świat że muszę faktycznie tylko leżeć i pachnieć. 💪

Do góry